Niet alleen bij kroonprinses Amalia barst het feest los, maar natuurlijk nog veel meer scholieren hebben vandaag gehoord of ze geslaagd zijn of niet. Ook in huize Bauer is er goed nieuws.

Frans en Mariska barsten natuurlijk uit elkaar van trots en delen het heuglijke nieuws meteen op Instagram. 'Joehoe 🎉 deze kanjer Jan is geslaagd voor zijn VWO-diploma 👨🏼‍🎓 #megatrotsemama', schrijft de blondine bij het kiekje.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

Geslaagd

Ook Frans schreeuwt het van de daken. 'Onze Jan is geslaagd voor zijn VWO-diploma!!👨🏼‍🎓', schrijft de zanger bij dezelfde foto.

Tekst gaat verder onder de post.

Hecht gezin

De Bauers zijn een ontzettend hecht gezin en doen veel dingen samen. 'De jongens denken ook altijd aan elkaar.' Hoewel Christiaan eigenlijk op zou kamers zou gaan vanwege zijn studie, ging dat vanwege corona niet door. 'Heel erg vindt hij het niet, hij is graag thuis. Al mijn jongens zijn graag thuis.'

Geluksmoment

En zo met z'n allen samen iets doen, hoe klein ook, is waar Mariska heel veel geluk uithaalt. 'Toen het in februari zo koud was, was Frans bomen in de tuin aan het weghalen', aldus Bauer. 'De oudste twee hielpen hem, de jongsten waren achter het huis aan het schaatsen en ik maakte warme chocolademelk voor de hele goegemeente. Als ik dan zo met mijn mannen om me heen sta, is dat wel een groot geluksmoment, hoor.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.