Erik de Zwart heeft een rectificatie geëist aan het adres van Gordon na uitlatingen in de biografie van de zanger. De zanger beschuldigde het voormalig jurylid van Sterrenjacht van voortrekken van een andere kandidaat. Het boek wordt aangepast.

Gordon deed in 1989 mee aan de talentenshow, maar won uiteindelijk niet, zo staat beschreven in de biografie. De winst ging naar Bob van Niekerk, volgens Gordon was dat doorgestoken kaart, omdat De Zwart de manager was van Van Niekerk. Daarop eiste De Zwart een rectificatie. "Op verzoek van Erik de Zwart is de passage aangepast en zijn naam uit het boek verwijderd", aldus de manager van de zanger in een reactie tegenover RTL Boulevard. Verder betaalt Gordon een schadevergoeding, zo liet de advocaat van De Zwart weten aan ons weten. Om welk bedrag het gaat, is niet bekend.

Negatief

De Zwart haalde in het verleden al eens negatief uit naar Gordon. De voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40 beschuldigde de zanger in 2013 ervan de singles van Kom Eens Dichterbij, die Gordon voor het eerst in 22 jaar een nummer 1-hit bezorgde, te kopen om zo op de eerste plaats in de singles top 100 te komen.

Niet te herkennen

Meerdere personen die in de biografie voorkomen, hebben gezegd zich niet te herkennen in de verhalen die er over hen geschreven zijn. Zo zegt Johny, Gordons broer, naar de rechter te stappen. Hij stelt dat de biografie, die deze week de lijst van bestverkochte boeken aanvoert, "een groot fantasieverhaal" is.

Lydia

Ook Gordons zus Lydia stapt naar de rechter, omdat er niets klopt van Gordons veronderstelling dat zijn broers en zussen, net als hij, op jonge leeftijd zijn misbruikt door een familielid. Ook Johny ontkent dit.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Door: NU.nl | Beeld: Levin den Boer en Paula van der (ANP)

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders