Erik de Zwart heeft een rectificatie geëist aan het adres van Gordon na uitlatingen in de biografie van de zanger. De zanger beschuldigde het voormalig jurylid van Sterrenjacht van voortrekken van een andere kandidaat. Het boek wordt aangepast.

Gordon deed in 1989 mee aan de talentenshow, maar won uiteindelijk niet, zo staat beschreven in de biografie. De winst ging naar Bob van Niekerk, volgens Gordon was dat doorgestoken kaart, omdat De Zwart de manager was van Van Niekerk. Daarop eiste De Zwart een rectificatie. "Op verzoek van Erik de Zwart is de passage aangepast en zijn naam uit het boek verwijderd", aldus de manager van de zanger in een reactie tegenover RTL Boulevard. Verder betaalt Gordon een schadevergoeding, zo liet de advocaat van De Zwart weten aan ons weten. Om welk bedrag het gaat, is niet bekend.

Negatief

De Zwart haalde in het verleden al eens negatief uit naar Gordon. De voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40 beschuldigde de zanger in 2013 ervan de singles van Kom Eens Dichterbij, die Gordon voor het eerst in 22 jaar een nummer 1-hit bezorgde, te kopen om zo op de eerste plaats in de singles top 100 te komen.

Niet te herkennen

Meerdere personen die in de biografie voorkomen, hebben gezegd zich niet te herkennen in de verhalen die er over hen geschreven zijn. Zo zegt Johny, Gordons broer, naar de rechter te stappen. Hij stelt dat de biografie, die deze week de lijst van bestverkochte boeken aanvoert, "een groot fantasieverhaal" is.

Lydia

Ook Gordons zus Lydia stapt naar de rechter, omdat er niets klopt van Gordons veronderstelling dat zijn broers en zussen, net als hij, op jonge leeftijd zijn misbruikt door een familielid. Ook Johny ontkent dit.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Door: NU.nl | Beeld: Levin den Boer en Paula van der (ANP)

Roxeanne Hazes is compleet in de wolken na de geboorte van haar eerste zoon Fender Andrew Arnold. Het jongetje kwam precies een week geleden ter wereld en de Hazes-telg kan haar geluk niet op.

Overweldigend

'Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement', schrijft Roxeanne bij een foto van het geboortekaartje van Fender op Instagram. 'De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit.'

Beste papa

De zangeres prijst haar vriend Erik Zwennes, die 'nu al de beste papa is die er bestaat'. 'Wat een avontuur, dit. Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.'

 

Deze twee ☀️

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Sylvie Meis plaatst veel foto’s op social media om zichzelf aan de wereld te laten zien. Dat doet ze vaak in een bikini, badpak of vlot, zomers jurkje.

Zomerfoto

De presentatrice trakteert haar fans nu op een foto waarop te zien is hoe ze flaneert in een wit jurkje. Eén ding valt op: volgens sommigen is ze wat aangekomen. Ze vragen zich dan ook af of dit echt waar is. ‘Ben je wat zwaarder geworden’, klinkt het in de reacties onder de foto’s. Sylvie heeft nog niet gereageerd op de commotie en zal zich er hoogstwaarschijnlijk niet al te druk om maken. Ze ziet er namelijk nog altijd waanzinnig goed uit.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | Libelle.nl