Humberto Tan werd uiteindelijk weer gelukkig met zijn officiële partner Ineke na zijn veelbesproken affaire met Dionne Stax, en nu is ook haar tweede grote liefde Sjoerd van Ramshorst opnieuw happy, nadat hij van de nieuwslezeres zijn liefdescongé kreeg.

De zon schijnt weer in het liefdesleven van NOS Studio Sport-presentator Sjoerd van Ramshorst (31). De mooie brunette aan Sjoerds zijde maakt hem eindelijk weer gelukkig! Hij zou zijn nieuwe vriendin ruim een maand geleden hebben leren kennen, op een moment dat zijn vertrouwen in de liefde tot het dieptepunt was gedaald. Sjoerd belandde immers in een dal nadat hij van de ene op de andere dag aan de kant werd gezet door zijn vriendin én NOS-collega Dionne Stax (32). Net nadat de twee samen op vakantie waren geweest en er geen vuiltje aan de lucht leek, beëindigde Dionne de romance met Sjoerd – die verbijsterd achterbleef! Extra pijnlijk: de twee zagen elkaar daarna nog wel dagelijks op de werkvloer. Ging dat vóór hun breuk op prettige en ontspannen wijze, nu hingen de ijspegels aan de tv-camera’s als de twee volgens het rooster moesten samenwerken. Sjoerd schoof in die dagen met het gezicht van een oorwurm aan bij Dionne, die hij tijdens het oplepelen van de sportnieuwtjes geen moment aankeek. 

Lees het hele artikel in Story editie 15. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Check 'm via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP