Niet alleen Donny (22), maar ook broer Dave (26) is klaar voor de volgende stap in zijn relatie. De Roelvink-telg gaat namelijk samenwonen met zijn nieuwe (en tegelijkertijd oude) liefde.

Jazzlyn komt namelijk 'lekker bij hem wonen', zo is te zien in de Instagram Stories van de dj. 'Het is eindelijk zover', jubelt Dave dan ook enthousiast in de beelden.

Article continues after the ad

Jeugdliefde

Dave is weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlyn. Ze waren twee jaar een setje, maar in 2015 bleek de koek op te zijn tussen de twee. Nu hebben ze elkaar weer helemaal gevonden: Roelvink bevestigt namelijk de geruchten aan RTL Boulevard.

Hapje eten

'De wonderen zijn de wereld nog niet uit', vertelde hij destijds. 'Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.'

Raakvlakken

Dat deden de twee en het was als vanouds, vervolgde de 26-jarige Roelvink. 'Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we: waarom proberen we het niet nog een keer?'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.