Bridget Maasland is naar eigen zeggen geen partij in de breuk tussen André Hazes en zijn ex-verloofde Monique Westenberg. Dat laat de RTL-presentatrice weten in een verklaring aan RTL Boulevard, dat zij zelf met regelmaat presenteert. Het entertainmentprogramma had haar om een verklaring gevraagd.

'Ze wil er niet teveel over kwijt', stelde showbizzkenner Aran Bade in de uitzending. 'Maar ze is hier geen partij in en denkt vooral aan kleine André.'

Article continues after the ad

Korte relatie

Zanger André Hazes en Bridget Maasland hadden korte tijd een relatie toen André Hazes de vorige keer weg was gegaan bij zijn ex-verloofde Monique. Daarna verliet de zanger Bridget weer en keerde terug naar zijn gezin.

Andere vrouw

Er blijkt nu wederom een andere vrouw in het spel te zijn en wel influencer Sarah van Soelen. Hij vond in die periode na de breuk veel steun bij haar. 'Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.'

Trouwen

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen, maar Story kon gisteren onthullen dat het toch echt over en uit was tussen de twee.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.