Marco Borsato is een van de BN'ers die vrijdag een warme trui aantrekken en de kachel een graadje lager zetten. Hij postte een foto waarin hij diep weggedoken zat in een trui en riep zijn volgers op hetzelfde te doen: 'Vandaag is het Warme Truien dag en staan we extra stil bij ons energieverbruik. Ook jij kan meedoen om energie te besparen. Zet je verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar daarmee 6% energie.'

Helga van Leur

Ook weervrouw Helga van Leur deed een duit in het zakje. 'Zo graad ie lekker! (Eerlijke) Trui aan en verwarming graadje lager... goed voor mens, portemonnee én milieu. Makkelijker kunnen we het niet maken #duurzaam Wie doet er mee?', tweette ze.

200.000 mensen

Oud-PvdA voorzitter Hans Spekman, die ongeacht de temperatuur vrijwel altijd een trui draagt, heeft speciaal voor de gelegenheid een exemplaar uit zijn kledingkast geschonken aan het Centraal Museum in Utrecht, meldt RTV Utrecht. Een recordaantal van 200.000 mensen heeft beloofd mee te doen aan de tiende editie. Zij halen een warme trui uit de kast en zetten de verwarming lager om energie te besparen. De warme trui staat symbool voor wat mensen zelf kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. In tien jaar tijd deden ruim 1,5 miljoen Nederlanders mee aan Warme Truiendag.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes is compleet in de wolken na de geboorte van haar eerste zoon Fender Andrew Arnold. Het jongetje kwam precies een week geleden ter wereld en de Hazes-telg kan haar geluk niet op.

Overweldigend

'Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement', schrijft Roxeanne bij een foto van het geboortekaartje van Fender op Instagram. 'De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit.'

Beste papa

De zangeres prijst haar vriend Erik Zwennes, die 'nu al de beste papa is die er bestaat'. 'Wat een avontuur, dit. Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.'

 

Deze twee ☀️

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Sylvie Meis plaatst veel foto’s op social media om zichzelf aan de wereld te laten zien. Dat doet ze vaak in een bikini, badpak of vlot, zomers jurkje.

Zomerfoto

De presentatrice trakteert haar fans nu op een foto waarop te zien is hoe ze flaneert in een wit jurkje. Eén ding valt op: volgens sommigen is ze wat aangekomen. Ze vragen zich dan ook af of dit echt waar is. ‘Ben je wat zwaarder geworden’, klinkt het in de reacties onder de foto’s. Sylvie heeft nog niet gereageerd op de commotie en zal zich er hoogstwaarschijnlijk niet al te druk om maken. Ze ziet er namelijk nog altijd waanzinnig goed uit.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | Libelle.nl