Was het vorige week Shirma Rouse (40) die het moest ontgelden, deze week is Amalia (16) aan de beurt. In de column van Herman Brusselmans haalt hij de kroonprinses flink door het slijk.

Toch is zijn toon in Nieuwe Revu iets gematigder dan eerst, wellicht door alle kritiek die Brusselmans te verduren kreeg. 'Eigenlijk past Amalia niet in m’n reeks Overschatte Mensen, omdat ik haar een leuk meisje vind', begint hij dan ook.

Bos hout

Herman geeft dan ook aan dat hij de kroonprinses prachtig vindt, maar toch zit er wel enig venijn in de column. 'Deze buste heeft Amalia van haar moeder geërfd, en hoewel ze pas de 17 jaar nadert, kun je moeilijk naast die bos hout voor de deur kijken', is onder meer te lezen.

Overschat persoon

Herman Brusselmans schrijft elke week een belediging voor een 'overschat persoon uit de wereldgeschiedenis'. Over Shirma schreef hij onder meer: 'Ze is zo dik dat ze in haar eentje een bergrit in de Ronde van Frankrijk kan uitbeelden. Ze is zo dik dat, als ze twee levende kippen inslikt, deze hoenders mekaar in haar maag nooit meer terugvinden. Ze is zo dik dat ze bij een sprong in de Noordzee ongeveer drie landen onder water zet.' Hierover ontstond veel ophef.

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.