Het is het gesprek van de dag de afgelopen weken: de ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine in The Voice of Holland. De twee zitten in ieder geval weer samen in de liveshows, maar medecoach Ali B vertelt dat de spanning hoog opliep. 

In de podcast van LXRY doet hij een boekje open over wat er nu daadwerkelijk gebeurd is. 'Feit is dat er spanning was en dat het geëscaleerd is. En dat er gescholden is, maar dat is niets nieuws.' Een vechtpartij is er niet geweest, máár, zo verklaart hij, dat had niet veel gescheeld. 'Als het doorgegaan was, had het handtastelijk kunnen worden. Je weet maar nooit, de spanning was hoog. En waar spanning is, kan iets knappen.' Anouk wilde hierna niet meer met de rapper in één ruimte zijn.

Article continues after the ad

Vernieuwde liveshows

Aanstaande vrijdag beginnen de liveshows van The Voice of Holland. Voor het eerst gaan deze er heel anders uitzien dan normaal. Zo zijn er niet alleen nog minder afleveringen waar fans zich op kunnen verheugen, maar krijgen ze ook een andere invulling.

‘The Voice’-ruzie

Begin november werd duidelijk dat Lil’ Kleine en Anouk in The Voice of Holland bonje met elkaar kregen. Beide coaches reageerden op de ruzie, en ook presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé deden er een boekje over open. Onduidelijk was of de zangeres en rapper nog samen in de liveshows zouden verschijnen, maar dat blijkt dus wél het geval te zijn. Een aantal weken geleden was de bewuste ruzie op de buis te zien.

Bron: Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.