Een half jaar geleden sprak Ellemieke Vermolen nog vol liefde over haar echtgenoot Sergio Herman. Ze vertelde hoe de lockdown hen dichter bij elkaar had gebracht. Hoe anders is dat nu! Vrijwel alle foto’s van hen samen zijn van social media verwijderd en van eensgezindheid lijkt nauwelijks nog sprake te zijn.

Het huwelijk van Ellemieke Vermolen (44) en Sergio Herman (50) is voorbij. Ruim dertien jaar na hun eerste ontmoeting zijn de twee opnieuw uit elkaar. Zes jaar geleden beleefden ze hun eerste relatiecrisis. Ellemieke verhuisde toen met hun twee kinderen vanuit België tijdelijk naar Nederland. Hoewel Ellemieke in het begin nog zei dat haar verhuizing niets te betekenen had, bevestigde ze later dat er wel degelijk problemen waren geweest.

Article continues after the ad

Genoeg

We werden gedwongen onszelf af te vragen: wat is er nou echt belangrijk in het leven? Mijn antwoord op die vraag is simpel: ons gezin.’ Toch is er van dat gezin nu weinig over en hebben Ellemieke en Sergio de foto’s van hen samen op social media verwijderd. Hun managers laten weten dat Sergio en Ellemieke in het belang van de kinderen nergens op willen reageren. Het lijkt erop dat Ellemieke er genoeg van heeft dat Sergio de focus op zijn werk legt en niet op zijn gezin.

Door: Karin Riethoven | Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 2 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.