In het programma Vier Handen Op Een Buik helpen bekende Nederlands jonge aanstaande moeders en vaders. Gisteravond was de beurt aan Victoria Koblenko. En dat doet ze leuk, vindt Twitter. Man Lev schuift ook nog even aan.

Zwangerschapscoach Vic

Het stel dat Vic en Lev begeleiden is begin twintig (en dus helemaal niet zo jong, volgens sommige Twitteraars). Voor de zwangere Jennifer is een ziekenhuisbezoek dagelijkse kost en ze ziet ontzettend op tegen de bevalling. Victoria blijkt een geweldige zwangerschapscoach en helpt haar door affirmaties te leren die haar vertrouwen in haar lichaam vergroten. 

Article continues after the ad

Spuitluier

Als de bevalling eenmaal achter de rug is, blijkt Jennifer die zo goed doorlopen te hebben dat ze zelfs aan een tweede kindje durft te denken. Victoria is blij zulke relaxte ouders te zien, al moet ze lachen als de kersverse vader in lichte paniek de hulp inroept van Jennifer bij een spuitluier. Bekijk hier de aflevering.

Onverwachte plottwist 

Twitter prijst Vic en Lev voor hun leuke begeleiding van het stel. Over de outfit die Victoria op een gegeven moment draagt zijn ze minder te spreken. Toch een trieste noot bij deze aflevering: hoe goed de ouders het in de aflevering ook lijken te doen, als de camera’s uit staan gaat het helemaal mis. Zo erg dat baby Jesse inmiddels uit huis is geplaatst. Hier vertelt moeder Jennifer waarom.

Door: Flaironline | Beeld: BNNVARA

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.