De meiden van O'G3NE bereiden zich voor op een spannende tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival, maar voordat het zover is schoven ze nog even aan bij Radio2. DJ Bart Arens liet BN'ers een bijzondere boodschap inspreken voor Amy, Lisa en Shelley, maar het is de boodschap van hun vreselijke zieke moeder die hen tranen brengt.

Lees ook: Dit zijn vanavond de concurrenten van O'G3NE

Ziek

Het liefst zouden de meiden natuurlijk hun moeder op de tribune willen zien, maar helaas kan zij er door haar ziekte niet bij zijn. Niet voor niets is hun optreden in Kiev een ode voor hun moeder. Isolde Vol heeft een zeldzame vorm van botkanker en op dit moment gaat het niet goed met haar. Des te mooier is de videoboodschap voor haar dochters die de tranen niet binnen konden houden.

Bekijk de boodschap hier

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders