De afgelopen twee weken kon Story exclusief onthullen dat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43), de moeder van zijn zoontje André jr. (4), definitief uit elkaar zijn, en de eerste foto’s publiceren van de zanger met Sarah van Soelen (25), de vrouw die hij de laatste tijd als zijn steun en toeverlaat zag.

De twee leerden elkaar kennen op een voor beiden donker moment in hun leven, onder meer door een verslavingsprobleem van Sarah, dat inmiddels met veel discipline en wilskracht overwonnen is. Er werd een innige band gesmeed, die zoals André vertelde na de Story-onthulling over zijn breuk met Monique echter niet leidde tot een intieme relatie.

Article continues after the ad

Schoondochter

Insiders denken echter dat de vlam inmiddels toch écht wel opgelaaid is tussen de zanger en de sexy blondine. Niet alleen straalt André van oor tot oor in het gezelschap van Sarah, hij stelde haar afgelopen week ook officieel voor aan zijn moeder Rachel. Dat gebeurde grotendeels achter gesloten deuren om het voor de achtergebleven Monique niet nóg moeilijker te maken. Sarah is niet de reden van de breuk tussen André en zijn ex-verloofde; de oorzaak is immers dat André niet aan Monique’s verwachtingen kon voldoen. Maar het grote publiek beziet Sarah thans met argusogen – voor veel mensen is zij de gebeten hond in dit liefdesverhaal, terwijl haar toch weinig blaam zou kunnen treffen. Rachel heeft haar in potentie aanstaande schoondochter in elk geval een warm welkom in de familie Hazes gegeven; naar verluidt was de sfeer tijdens hun eerste kennismaking bijzonder ontspannen.

Door: Guido den Aantrekker | Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.