De deelname aan Boer Zoekt Vrouw heeft boer Marc geen windeieren gelegd. Hij vond zijn grote liefde Annekim dankzij het tv-programma. De camera laat het kersverse stel alweer een tijdje met rust. Zijn de twee nog net zo gelukkig als op tv? 

Lees ook: Hoe gaat het nu met boer Herman en zijn vriendin Fleur?  

Gelukkige relatie

Marc en Annekim zijn nog steeds bij elkaar! Dat onthult Annekim in een e-mail op de website van Boer Zoekt Vrouw. De vriendin van Marc zegt dat ze elkaar vrijwel ieder weekend zien. "We proberen het zoveel mogelijk af te wisselen waardoor wij het ene weekend bij mij zijn en het andere weekend bij Marc aan het meer. Aangezien er in het dorpje bij Marc geen supermarkt is komt hij net iets vaker mijn kant op zodat hij ook direct boodschappen mee terug kan nemen voor de rest van zijn werkweek."

Article continues after the ad

Lastige tijd

Toch ging niet alles van een leien dakje. Annekim was niet meer blij met haar baan, wat kon betekenen dat ze niet meer in Zambia kon blijven. Gelukig vond ze een tijdelijke baan. "Vrijwel direct na het opzeggen van mijn baan werd mij een nieuwe baan aangeboden bij Mukambi Safaris in Kafue National Park. Ik ga in het noorden van het nationale park een exclusieve bushcamp managen, een nieuw avontuur waar ik onwijs veel zin in heb!"

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: KRO-NCRV