Het seksschandaal rondom Patricia Paay krijgt een heel andere wending. Een betrokkene toonde Story bewijs dat níet mocht uitlekken en laat zien dat de diva degene was die de video's van zichzelf zou hebben rondgestuurd.

Lees ook: Patricia Paay: 'Ik wil nu een einde maken aan alle ellende'

Seksvideo's

Het begon toen ze in de zomer van 2015 aanpapte met toyboy Maurice Dix, wiens vader en stiefmoeder actief waren in de porno-industrie. Voor hen was het doodnormaal om seksuele handelingen op beeld vast te leggen. Patricia weet nu als geen ander hoe het is als zulke beelden uitlekken... Maar de zoektocht naar de dader die haar video's lekte heeft tot nu toe weinig opgeleverd. Misschien omdat ze zelf degene was die het verspreidde? Dat beweert een ingewijde van een geheime seksgenootschap waar Patricia bij zou zijn aangesloten.

Seksgenootschap

Wie de video's op het internet heeft geplaatst is dus een raadsel, maar volgens de ingewijde stuurde ze zelf wel pikante foto's en video's van zichzelf door in de geheime appgroep. De door Story geverifieerde bron laat diverse berichten van Patricia's telefoonnummer zien. 'Hier, kijk, jullie kunnen nu zelf constateren dat Patricia onderdeel was van een besloten seksgenootschap. Iedereen wilde het wel een keer met haar doen.'

Zelf doorsturen

'Ik zal jullie een app laten zien waaruit blijkt dat ze zelf óók foto's en seksfilmpjes van zichzelf doorstuurde...' Het nummer behoorde inderdaad aan Patricia toe en het is niet ongebruikelijk dat de swingers in de groep soortgelijke beelden doorstuurden. 'Het werpt toch een ander licht op de media-uitlatingen van mevrouw Paay, die doet voorkomen alsof ze als een soort Alice in Wonderland per ongeluk in een decadent sekscircus terecht is gekomen!'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders