Na Tony ‘Sterretje’ Wyczynski en Inge de Bruijn was het deze week Curt Fortin die zijn kleren uittrok en op een onbewoond eiland kennismaakte met twee single dames in Adam zkt. Eva VIPS.

Lees ook: Eerste beelden van poedelnaakte Inge de Bruijn in Adam zkt. Eva uitgelekt

Moeder van drie kinderen

De acteur en theatermaker, die zijn Eva’s een boek liet schrijven, koos ervoor Jomy beter te leren kennen. “Ik heb zeker mijn Eva gevonden”, zei Curt over de moeder van drie kinderen. “Het is echt een topmeid. Ik kan echt wel goed met haar lachen en het is een mooi mens, echt een mooi mens.”

Concurrentie

Adam zkt. Eva VIPS kreeg deze week vooral concurrentie van Ik vertrek. Een herhaling van het programma waarin Nederlanders hun geluk in het buitenland beproeven trok 1,10 miljoen kijkers. Daarmee staat het NPO 1-programma op de tweede plek van de kijkcijfertop 25. De top wordt aangevoerd door het NOS Journaal van 20.00 uur, dat 1,49 miljoen kijkers trok. SBS6’s Hart van Nederland maakt de top drie compleet met 998.000 kijkers.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders