Na Tony ‘Sterretje’ Wyczynski en Inge de Bruijn was het deze week Curt Fortin die zijn kleren uittrok en op een onbewoond eiland kennismaakte met twee single dames in Adam zkt. Eva VIPS.

Lees ook: Eerste beelden van poedelnaakte Inge de Bruijn in Adam zkt. Eva uitgelekt

Moeder van drie kinderen

De acteur en theatermaker, die zijn Eva’s een boek liet schrijven, koos ervoor Jomy beter te leren kennen. “Ik heb zeker mijn Eva gevonden”, zei Curt over de moeder van drie kinderen. “Het is echt een topmeid. Ik kan echt wel goed met haar lachen en het is een mooi mens, echt een mooi mens.”

Concurrentie

Adam zkt. Eva VIPS kreeg deze week vooral concurrentie van Ik vertrek. Een herhaling van het programma waarin Nederlanders hun geluk in het buitenland beproeven trok 1,10 miljoen kijkers. Daarmee staat het NPO 1-programma op de tweede plek van de kijkcijfertop 25. De top wordt aangevoerd door het NOS Journaal van 20.00 uur, dat 1,49 miljoen kijkers trok. SBS6’s Hart van Nederland maakt de top drie compleet met 998.000 kijkers.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders