Na Tony ‘Sterretje’ Wyczynski en Inge de Bruijn was het deze week Curt Fortin die zijn kleren uittrok en op een onbewoond eiland kennismaakte met twee single dames in Adam zkt. Eva VIPS.

Lees ook: Eerste beelden van poedelnaakte Inge de Bruijn in Adam zkt. Eva uitgelekt

Moeder van drie kinderen

De acteur en theatermaker, die zijn Eva’s een boek liet schrijven, koos ervoor Jomy beter te leren kennen. “Ik heb zeker mijn Eva gevonden”, zei Curt over de moeder van drie kinderen. “Het is echt een topmeid. Ik kan echt wel goed met haar lachen en het is een mooi mens, echt een mooi mens.”

Article continues after the ad

Concurrentie

Adam zkt. Eva VIPS kreeg deze week vooral concurrentie van Ik vertrek. Een herhaling van het programma waarin Nederlanders hun geluk in het buitenland beproeven trok 1,10 miljoen kijkers. Daarmee staat het NPO 1-programma op de tweede plek van de kijkcijfertop 25. De top wordt aangevoerd door het NOS Journaal van 20.00 uur, dat 1,49 miljoen kijkers trok. SBS6’s Hart van Nederland maakt de top drie compleet met 998.000 kijkers.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP