Frans Bauer is gasthoofdredacteur van de editie van weekblad Story die morgen in de schappen ligt. De populaire zanger en tv-presentator ging enthousiast in op de uitnodiging van Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker om een week diens redactionele stoel bij uitgeverij Sanoma te Hoofddorp te bezetten.

Onthullend interview

In ‘zijn’ Story staat onder meer een onthullend interview dat een verslaggeefster zonder Frans’ aanwezigheid hield met zijn vier zoons, die zonder een blad voor de mond te nemen over onder meer Frans’ vaardigheden als vader, zowel ludiek als ontroerend, uit de school klappen. Verder niet eerder gepubliceerde kinderfoto’s van Frans, een fotoreportage van de eerste rijles van Frans’ oudste zoon Christiaan (16) en een kijkje achter de schermen van Tour de Frans en De Curling Quiz. 

Kwaliteit

Frans Bauer in zijn voorwoord als gasthoofdredacteur van Story: ‘Op de redactie stroomden de nieuwtjes binnen. Ik dacht na het lezen van een briljant gerucht: dit ga ik plaatsen, dit is hot news. Maar zo werkte dat niet. Story wil alles checken, checken en nog eens checken. Wat zo makkelijk leek, is in de praktijk zweten en afzien. Na een dagje redactie realiseerde ik me dat ik het heb onderschat. Story staat voor kwaliteit – daar ben ik nu wel achter.’

Creatieve ideeën

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker: ‘Story zonder Frans Bauer is als zijn heerlijke hit Heb je even voor mij zonder polonaise. Onze lezers en lezeressen zijn dol op hem. Dat alleen al was een goede reden om Frans te vragen gasthoofdredacteur te worden. Daarnaast wist ik uit eigen ervaring dat hij altijd overloopt van creatieve ideeën. En dat zie je terug in deze Story-editie. Ik kon baas Bauer tijdens de redactievergadering amper bijbenen.’ Het eerste nummer van ‘zijn’ Story werd aan Frans Bauer overhandigd in het distributiecentrum in Gilze, waar de eerste exemplaren uit de drukkerij werden aangeleverd.

Beeld: Edwin Smulders

Kim Holland is nog nooit monogaam geweest. Tot ze haar vriend Mark Kruitwagen leerde kennen. De pornokoningin heeft haar levensstijl drastisch veranderd voor de liefde.

Niet delen

Tijdens haar huwelijk met Ruud Slakhorst, dat maar liefst 23 jaar duurde, had ze óók nog gemeenschap met andere mannen en vrouwen. Maar nu ze een relatie heeft met Mark, houdt dat op. 'Hij wil me absoluut niet delen,' vertelt ze in RTL Boulevard. Mark is naar eigen zeggen niet tegen delen. 'In de kroeg geef ik altijd als eerste een rondje, maar Kim is van mij en daar mogen echt geen anderen aanzitten,' zegt hij. 

Drie keer per dag

Ondanks dat Kim nog nooit monogaam geweest is, mist ze het contact met anderen niet. 'Het komt echt door de manier waarop hij en ik intiem zijn,' vertelt ze. Wat hun geheim is, wil ze niet zeggen. Wel licht ze een tipje van de sluier op: 'We dansen vaak naakt door het huis en doen het gemiddeld drie keer per dag.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

De oververmoeide André Hazes kan eindelijk weer lachen. De zanger heeft vijf weken vrij genomen om weer op adem te kunnen komen, en dat doet hem overduidelijk goed.

Stralend

De Hazes-telg heeft zijn hele agenda gedurende vijf weken leeg gemaakt, op advies van de dokter. Hij kon de druk om zichzelf te bewijzen niet meer aan. 'Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren,' aldus André. In zijn korte pauze geniet hij met volle teugen van zijn gezin en dat doet hem deugd. Zijn vriendin Monique deelde via Instagram Stories een foto van een stralende André. 

Balans

Het gaat de goede kant op met de zanger. 'Er is weer tijd voor het gezin', vertelt Monique aan RTL Boulevard. 'Hij geniet ervan, kan lekker eten en sporten. Hij wordt ook weer wat voller.' Volgens Monique zijn de vijf weken aangekondigde rust voldoende. Maar als André weer gaat werken, waarschuwt ze, moet er wel meer balans zijn tussen werk en rust. 'Balans is het allerbelangrijkste. Het moet niet zo zijn dat hij opnieuw alleen maar weg is van huis. Dat is ook niet leuk.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders/Instagram Stories