Frans Bauer is gasthoofdredacteur van de editie van weekblad Story die morgen in de schappen ligt. De populaire zanger en tv-presentator ging enthousiast in op de uitnodiging van Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker om een week diens redactionele stoel bij uitgeverij Sanoma te Hoofddorp te bezetten.

Onthullend interview

In ‘zijn’ Story staat onder meer een onthullend interview dat een verslaggeefster zonder Frans’ aanwezigheid hield met zijn vier zoons, die zonder een blad voor de mond te nemen over onder meer Frans’ vaardigheden als vader, zowel ludiek als ontroerend, uit de school klappen. Verder niet eerder gepubliceerde kinderfoto’s van Frans, een fotoreportage van de eerste rijles van Frans’ oudste zoon Christiaan (16) en een kijkje achter de schermen van Tour de Frans en De Curling Quiz. 

Kwaliteit

Frans Bauer in zijn voorwoord als gasthoofdredacteur van Story: ‘Op de redactie stroomden de nieuwtjes binnen. Ik dacht na het lezen van een briljant gerucht: dit ga ik plaatsen, dit is hot news. Maar zo werkte dat niet. Story wil alles checken, checken en nog eens checken. Wat zo makkelijk leek, is in de praktijk zweten en afzien. Na een dagje redactie realiseerde ik me dat ik het heb onderschat. Story staat voor kwaliteit – daar ben ik nu wel achter.’

Creatieve ideeën

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker: ‘Story zonder Frans Bauer is als zijn heerlijke hit Heb je even voor mij zonder polonaise. Onze lezers en lezeressen zijn dol op hem. Dat alleen al was een goede reden om Frans te vragen gasthoofdredacteur te worden. Daarnaast wist ik uit eigen ervaring dat hij altijd overloopt van creatieve ideeën. En dat zie je terug in deze Story-editie. Ik kon baas Bauer tijdens de redactievergadering amper bijbenen.’ Het eerste nummer van ‘zijn’ Story werd aan Frans Bauer overhandigd in het distributiecentrum in Gilze, waar de eerste exemplaren uit de drukkerij werden aangeleverd.

Beeld: Edwin Smulders

Kerst komt steeds dichterbij, ook in Meerdijk. In een sneak peek van een speciale GTST-aflevering is te zien hoe de familie Sanders samenkomt en Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn (56), een emotionele speech houdt. Enne, daar komen de nodige tranen bij kijken.

Tijdens de kerstdagen pakt Janine haar moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, waarin een hoop gebeurd is voor de familie Sanders. Zo is haar dochter Nina onlangs bevallen van haar zoontje Max, heeft ze zelf net een boek op de markt gebracht en kampt haar zus Marieke – die niet lang meer te leven heeft – met frontotemporale dementie.

Bekijk hieronder de eerste beelden uit de emotionele toespraak van Janine:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl

Vorige week werd het zieke dochtertje van Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar mocht ze een paar dagen later gelukkig weer naar huis. Daardoor kan de styliste de feestdagen toch met haar hele gezin doorbrengen, zo laat ze weten via Instagram. 

Chantal heeft een kiekje gedeeld van Jada (2), die in een feestlijk jurkje de kerstboom aan het versieren is. ‘Kerst met jou…’, aldus de trotse moeder, gevolgd door een plaatje van een kerstboom en een hartje. Ook zet ze onder meer de hashtags ‘#samensterk’ en ‘#samenzijn’ erbij.

Ziek

Eerder dit jaar werd er een grote tumor met uitzaaiingen bij ontdekt bij het dochtertje van Chantal; de laatste chemokuur staat gepland in januari. ‘We zetten onze schouders eronder, samen staan we sterk’, zei Robert erover in een eerder interview met Story. ‘Meer kunnen we niet doen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl