Nog een week en dan staat OG3NE op het podium van het Eurovisie Songfestival. De zussen zullen optreden in glitteroutfits. Saillant detail: de ontwerpen zijn gemaakt door Tygo Boeker, die eerder de 'scheurjurk' van Trijntje Oosterhuis maakte...

Article continues after the ad

Lees ook: Déze BN'er geeft de punten tijdens het Songfestival

Stoer, sterk en vrouwelijk

De meiden van OG3NE hebben hun Songfestivaloutfits zojuist bekend gemaakt. Ontwerper Tygo heeft stoer, sterk en toch vrouwelijk als thema gekozen voor de outfits. "De meiden staan echt ergens voor. Ze lijken wel 1.80 meter in hun kleding terwijl ze toch echt klein van stuk zijn dus dat geeft extra uitstraling en silhouet," zegt hij tegen de Telegraaf. De outfits moesten volgens hem niet te tuttig worden. 

Verschillende outfits

De zussen dragen niet hetzelfde. Amy draagt een stoer broekpak, Shelley een elegante cocktailjurk en Lisa een sexy jurkje 'zonder dat ze een stoeipoes lijkt'. "Rust in de kleding is ook belangrijk dus ik wilde ook niet te veel toeters en bellen die afleiden zodat je het liedje zelf niet meer hoort. Bovendien moesten de outfits passen bij hun karakter en de balans in de groep moet kloppen. Alle drie willen ze er natuurlijk zo voordelig mogelijk uitzien," aldus Tygo.

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Beeld: Peter Smulders | Bron: De Telegraaf