Waar de één een paar kilootjes is aangekomen tijdens de coronacrisis, zijn ze er bij de ander juist vanaf gevlogen. Berget Lewis (48) behoort duidelijk tot de tweede groep en deelt vol trots een kiekje van het resultaat. Met de foto kan de zangeres rekenen op een stroom aan complimenten.

Flink afgevallen

“Hard work pays off”, begint Berget bij de foto, waarop te zien is hoe ze stralend in de camera kijkt. “Sinds ik het ketodieet volg, gaat het zo hard. Heerlijke gezonde gerechten die iedereen kan maken en geen honger meer.”

Lief zijn voor jezelf 

Volgens de zangeres krijgt ze vaak de vraag wat haar ‘geheim’ is. “Nou, heb je even?”, aldus Lewis. “De lijst is lang, maar hier zijn er een paar.” Ze somt maar liefst elf punten op bij de foto. Zo stelt Berget onder meer dat je lief moet zijn voor jezelf, een gezond zelfbeeld moet hebben en moet weten wat je wel én absoluut niet wil. “Omring je met mensen die het echt goed met jou voor hebben. Het leven zit helaas vol ups en downs”, schrijft ze nog. De zangeres sluit af met een belangrijke boodschap: “You are loved.”

Onherkenbaar

Berget wordt overspoeld met complimenten onder de foto. “Je ziet er fantastisch uit, lieverd”, geeft Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull haar mee. “Je ziet er práchtig uit!”, vult een fan aan. Een ander merkt op: “Niet te slank worden. Anders herken ik je bijna niet meer.”

Article continues after the ad

Bijna 30 kilo kwijt 

Eerder vertelde Berget al in LINDA. maar liefst 27 kilo afgevallen te zijn. “Ik maakte mezelf wijs dat een vol lichaam hoorde bij het genre muziek dat ik vertolk”, zei ze in het magazine. “Onzin. Gospel en soul zingen kan ook prima met een maatje minder.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hard work pays off.. Sinds ik het keto dieet volg gaat het zo hard. Heerlijke gezonde gerechten die iedereen kan maken en geen honger meer. Ik krijg dagelijks de vraag wat mijn "geheim" is. Ik wil gewoon gezond zijn... Nou heb je even?😆 Het is namelijk meer dan dat. De lijst is lang maar hier Zijn er een paar... 1. Lief zijn voor jezelf 2. Een gezond zelfbeeld 3. Bewust worden. 4. Weet wie je bent. 5. Weet wat je wel wil en absoluut niet wil! 6. Je niet bezig houden met negativiteit. 7. Alles wat jou tegen houdt In het leven..ERUIT! 8. Omring je met mensen die het echt goed met jou voor hebben. 9. Het leven zit helaas vol met ups and downs.. 10. Niet opgeven! 11. You are loved ❤️ . . #zelfliefde #bodypositivity #keto #ervaringdeskundige #women #rebirth #shine #bewust #healtydivas #dressingroom #empower #womanpower #inspiratie #inspireren

Een bericht gedeeld door BERGET LEWIS (@bergetlewis) op

Bron: Flaironline.nl | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.