Trijntje Oosterhuis is een van de grootste souldiva's die Nederland ooit gekend heeft. Maar ooit was ze een doodnormale tiener op het Fons Vitae in Amsterdam. Story heeft een klassenfoto van Trijntje weten te bemachtigen. 

Total Touch

De klassenfoto stamt uit het schooljaar 1985-1986. Dit was vlak voor Trijntje ons land veroverde met de band Total Touch, die ze samen met haar broer Tjeerd Oosterhuis vormde. De twee wilden allebei een baan als muzikant. De samenstelling van Total Touch veranderde in de jaren voor zijn doorbraak diverse malen, maar broer en zus Oosterhuis waren altijd degenen die groep levend hielden. Met succes, want Trijntje en Tjeerd zijn tot op heden nog zeer succesvol in de muziekwereld.

Article continues after the ad

Ook contact leggen met oud-klasgenoten?

SchoolBANK is dé plek om een uitstapje naar het verleden te maken en oud-klasgenoten, vrienden en zelfs jeugdliefdes terug te vinden. Met meer dan 5,1 miljoen gebruikers en ruim 500.000 klassenfoto’s is SchoolBANK de grootste en bekendste reüniesite van Nederland. Het platform is opgericht in 2002 en nu geheel in een nieuw jasje gestoken.

Beeld: Peter Smulders & Schoolbank.nl