Van zangeres van Luv tot presentatrice van Shownieuws: Patty Brard staat al sinds de jaren '70 in de spotlights. Het is dus ook niet zo gek dat de BN'er veel is veranderd sinds het moment dat we haar leerden kennen. 

Lees ook: Patty Brard haalt met de volgende woorden hard uit naar André Hazes

Luv

Patty werd in de jaren zeventig ontdekt door Hans van Hemert, toen ze als secretaresse werkte bij de publieke omroep. Ze werd gevraagd voor de meidengroep Luv en boekte hiermee gigantisch veel succes. In de jaren '80 stapte ze uit de groep en ging ze haar eigen weg. Dat heeft de BN'er ook geen windeieren gelegd. 

Grote ster

De ster begon als assistent van Ralph Inbar bij het programma Bananasplit, en begon daarna voor zichzelf. Met eigen realityseries, deelnames aan competitieprogramma's en het presenteren van verschillende programma's, is Patty een van de grootste sterren van Nederland. Hieronder zie je een foto van Patty zoals we haar leerden kennen.

Patty in 1982

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beelden: ANP & Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders