Gerard Joling staat bekend om zijn zongebruinde huid, witte tanden en kekke outfits. Als een mannelijke BN'er glamour uitstraalt, is het Gerard wel. Maar in zijn jeugd was er weinig glamour te bekennen: ooit was hij een doodnormale tiener die opgroeide in Schagen.

Jeugd

Gerard heeft naar eigen zeggen een heerlijke jeugd gehad. Als kind was hij vooral veel buiten, als tiener leerde hij over techniek. Niks wees erop dat Gerard zou uitgroeien tot een bekende ster in showbizzland. De zanger zat namelijk op de LTS in Schagen, waar hij les kreeg over metaal, hout en autotechniek. Gerard zat als brugpieper in klas 1A, met enkel jongens in de klas. De onderstaande klassenfoto stamt uit 1973-1974.

Doorbraak

Toch voorspelde Gerard zelf wél dat hij beroemd zou worden. Hij ging op les bij een zangpedagoog en daar ontpopte zijn talent. In 1985 deed hij mee aan de Soundmixshow en dat betekende zijn doorbraak. In datzelfde jaar scoorde hij enkele grote hits, waaronder Love is in your eyes. Inmiddels is Gerard niet meer weg te denken uit showbizzland!

Ook contact leggen met oud-klasgenoten?

SchoolBANK is dé plek om een uitstapje naar het verleden te maken en oud-klasgenoten, vrienden en zelfs jeugdliefdes terug te vinden. Met meer dan 5,1 miljoen gebruikers en ruim 500.000 klassenfoto’s is SchoolBANK de grootste en bekendste reüniesite van Nederland. Het platform is opgericht in 2002 en nu geheel in een nieuw jasje gestoken.

Beeld: Peter Smulders & Schoolbank.nl

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders