Angela Groothuizen staat langer in de schijnwerpers dan dat ze anoniem door het leven gaat. Op haar twintigste werd ze bekend met de Dolly Dots. Maar ooit was ze een doodnormaal meisje uit Alkmaar. 

Middelbare school

De presentatrice en zangeres is de jongste uit een gezin van vijf. Na de rooms-katholieke meisjesschool ging ze naar de havo op de van der Leeuwschool on Alkmaar. Angela had destijds lang haar met een volle pony, zoals te zien op de schoolfoto uit het schooljaar 1970-1971. Tijdens haar schooltijd maakte ze deel uit van diverse schoolbandjes. Het kwam dus niet bepaald als een verrassing dat de brunette een paar jaar na de middelbare school in de spotlights kwam te staan.

Zo zag Angela er vroeger uit:

Article continues after the ad

Ook contact leggen met oud-klasgenoten?

SchoolBANK is dé plek om een uitstapje naar het verleden te maken en oud-klasgenoten, vrienden en zelfs jeugdliefdes terug te vinden. Met meer dan 5,1 miljoen gebruikers en ruim 500.000 klassenfoto’s is SchoolBANK de grootste en bekendste reüniesite van Nederland. Het platform is opgericht in 2002 en nu geheel in een nieuw jasje gestoken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders & Schoolbank.nl