Rachel Kramer, bekend van K-otic en X-Factor, heeft de strijd tegen de kilo's eindelijk gewonnen. Na een maagoperatie viel ze maar liefst 50 kilo af en is ze een ander mens geworden. 

Worsteling

De blondine worstelt al haar hele leven met haar gewicht. Op 8-jarige leeftijd woog ze 72 kilo en op 14-jarige leeftijd slechts 42 kilo. Maar het dieptepunt bereikte ze na haar zwangerschap, toen de weegschaal 110 kilo aangaf. "Ik was moe en verdrietig, vroeg mezelf continue af: hoe kan je met zo'n mooi leven, zooo verdrietig zijn en je gevangen voelen in je eigen lijf?", aldus Rachel over die tijd. Het was vriendin Sonja Silva die haar op het idee bracht van een maagoperatie. "Na een lang gesprek met mijn familie heb ik een afspraak gemaakt en binnen 3 weken was ik geholpen."

Ander mens

Inmiddels is Rachel bijna 50 kilo kwijt en ze voelt zich geweldig. "Mijn hele lijf voelt 20 jaar jonger ik spring en huppel weer... mijn knieën en voeten zijn zoooooo blij mijn rug btw ook", schrijft ze op Facebook. De zangeres zit weer goed in haar vel en dat is te zien. Rachel stráált! 

Article continues after the ad

Toen

 

Met Quinty

Een bericht gedeeld door Rachel Kramer (@iamrachelkramer) op

Nu

Beeld: Peter Smulders