Nieuwe onthullingen geven een wel heel pikant beeld van prinses Mabel! Door een chauffeur zou zij zich onder invloed hebben laten afzetten bij een hotel, op zoek naar de kamer van Mark Rutte. Zijn collega’s moesten haar tegenhouden...

Al eerder berichtte Story over de bijzondere band tussen prinses Mabel (52) en premier Mark Rutte (53). De twee zijn goede vrienden die elkaar in zware tijden onvoorwaardelijk steunen, maar als het aan Mabel had gelegen was het daar niet bij gebleven!

Pikante passage

Dat lijkt op te maken uit een boek van Pieter Gerrit Kroeger (64). In zijn boek Tand des Tijds over het reilen en zeilen binnen het CDA is een wel heel pikante passage opgenomen over prinses Mabel. Deze gaat over haar jacht op de toen nog jonge en onschuldige Mark Rutte. Een en ander speelde zich af tijdens een congres van de jongerenafdeling van de VVD, de JOVD. Mark was daarvan destijds voorzitter, wat Mabel kennelijk nogal opwond! Volgens Kroeger ging Mabel in elk geval door roeien en ruiten om Mark te kunnen verleiden.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 53 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.