Na aanhoudende kritiek op de wijze waarop hij reageerde op de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Tessa, heeft Camiel Eurlings zijn toppositie in de Olympische sportwereld opgegeven. Een goed ingevoerde Story-bron stelt echter dat het verhaal dat wordt verteld héél anders in elkaar zit, en dat in kringen rond Tessa – die alweer gescheiden is van haar geliefde ná Camiel en met haar zoontje thuis zit – met scepsis op haar verklaring is gereageerd.

More content below the advertising

Bont en blauw

Volgens de officiële verklaring van Tessa kregen Camiel en zij in de nacht van 20 op 21 juli 2015 op de terugweg van een feestje in Valkenburg een dusdanig heftige ruzie, dat Camiel flink op Tessa zou hebben ingeslagen. Tessa kwam daardoor ten val en verloor haar mobiele telefoon. Toen ze weer was opgekrabbeld en het stel bijna bij het huis van Camiels ouders was aangekomen waar ze de nacht zouden doorbrengen, werd ze opnieuw tegen de grond gewerkt. Eenmaal binnen wilde Camiel voor de derde keer in gevecht gaan met Tessa, maar voorkwam ze dat door de slaapkamer in te vluchten en de deur op slot te draaien. Tessa was naar eigen zeggen intussen bont en blauw geslagen en had eerder genoemde verwondingen.

‘Opgesloten in wc’

‘Onzin!’ stelt de Story-bron. ‘Tessa heeft zich die bewuste avond tijdens een feestje in Valkenburg opgesloten in een wc met Camiels telefoon omdat ze, wantrouwend als ze is, wilde controleren met welke vrouwen hij contact had. Ze hing de jaloerse eega uit. Na terugkomst heeft ze hem een beetje uitgedaagd en probeerde Camiel zijn telefoon weer terug te krijgen. Ja, daar gebruik je je handen bij en duw en trek je misschien wat. Dat valt ook niet goed te praten. Maar er was écht geen sprake van zware mishandeling, zoals Camiel zelf ook altijd is blijven zeggen. Het enige wat er gebeurd is, is dat de sjaal van Camiel aan een oorsieraad aan Tessa’s oorlelletje is blijven hangen. Dat is vervolgens gaan bloeden. Daar heeft Tessa van gemaakt dat Camiel haar een gescheurde oorlel zou hebben bezorgd. In theorie is dat ook zo. Maar daar was geen opzet bij.'

Het hele artikel lees je in Story 2-2018. De editie ligt nu in de winkel.

Bron: Peter Smulders

Samantha leek het een tijdje rustiger aan te doen en te kiezen voor zichzelf. Toch kan de blondine de spotlights niet helemaal missen. De Haagse realityster heeft namelijk een rolletje in een carnavalsclip.

In de video van 'de Zieke Broeders' speelt Samantha de zuster. Op Instagram schrijft ze: 'Hebben jullie de nieuwste clip van mijn vriendjes Zieke Broeders al gezien? 3x raden wie hun ‘zuster’ is….' Of De Jong ook zelf mee gaat hossen op deze muziek, is nog even afwachten.

More content below the advertising

'Barbie is dood'

Hoewel Samantha een tijd terug nog verkondigde in Story dat ze voorgoed afscheid had genomen van haar alter ego, lijkt de Haagse beetje bij beetje weer terug te keren naar de 'oude Barbie'. Haar blonde lokken zijn terug én ze heeft de eerste stappen weer gezet in de spotlights. Vorig jaar moest Samantha opgenomen worden in een Schotse afkickkliniek. Zestien weken lang werkte ze in alle rust aan zichzelf. Aan haar drugs- en medicijnverslaving, en haar zware depressie. Toen vertelde ze aan Story: 'Ik heb eindelijk rust gevonden. 2018 begon heel slecht met die eerste zelfmoordpoging, maar is uiteindelijk goed geëindigd. Dat ik nu mijn verhaal vertel, is omdat ik de mensen wil laten weten dat ik het niet met opzet heb gedaan. Ik heb zoveel pijn gehad. Nu weten ze hopelijk waar het vandaan kwam, en is er misschien meer begrip voor me. Ik weet zeker dat 2019 voor mij goed gaat beginnen. Het wordt mijn jaar, en dat van mijn kinderen!’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Instagram

Coaches Anouk en Ali B waren gisteravond te gast bij Jinek om vooruit te blikken op de finale van The Voice of Holland aanstaande vrijdag. Als ook het muzikale werk van de coaches zelf even ter sprake komt, laat de zangeres – goudeerlijk als ze is – geen spaan heel van de rapper.

‘Ik kan het echt niet aan’

Wat muziek betreft dan. Nadat Eva een fragment uit Ali’s nieuwe single Vlinders van Ali B samen met Gers Pardoel en Jan Smit laat horen, vraagt ze Anouk of ze (in The Voice-termen) ‘gedraaid’ zou hebben voor Ali. Daarop antwoordt Anouk resoluut: 'Nee, ik kan het echt niet aan. Ik vind het echt heel slecht.'

More content below the advertising

‘Hij zit altijd ergens te huilen’

Ook het eerbetoon van Ali aan de overleden Mies Bouwman tijdens de uitreiking van De Televizier-Ring vond ze niets. 'Ik hoorde dat liedje en dacht: dat kan niet waar zijn. Zo slecht.' De emotionele Ali barstte tijdens dat optreden in tranen uit, waardoor hij niet altijd even zuiver zong. Dat Ali ‘zo vaak’ en public huilt, vindt Anouk ook maar irritant.

‘Tenenkrommend’

Maar het was niet enkel negatief wat Anouk op tafel gooide. Ook noemde ze Ali 'fantastisch in The Voice of Holland' en 'zakelijk heel sterk'. Enkel zijn muziek is niet haar ding. 'Qua muzikaal, weet ik het niet. Zijn nummers, als hij gaat zingen… Hoe ging dat nummer? ‘Waar ben jij nou?’ Ja, sorry, ik kan dat niet aan. Ténenkrommend', lacht ze.

‘Doen wat je zelf leuk vindt’

Ali liet zich niet kennen en reageerde even vrolijk als altijd (op die huilmomenten na dan) op het commentaar van Anouk. 'Het is waarschijnlijk ook k.u.t. wat ik doe. Maar soms moet je gewoon doen wat je zelf leuk vindt', legt hij uit. Kijkers kunnen ook wel lachen om de kritiek van Anouk op Ali B. Al moeten sommige mensen toch wel even slikken. Zij vinden het toch wel sneu voor Ali B., die alles altijd zo goed bedoelt.

Bekijk het fragment in onderstaande video vanaf  minuut 8.56:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Flaironline | Beeld: Still uit aflevering