Na aanhoudende kritiek op de wijze waarop hij reageerde op de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Tessa, heeft Camiel Eurlings zijn toppositie in de Olympische sportwereld opgegeven. Een goed ingevoerde Story-bron stelt echter dat het verhaal dat wordt verteld héél anders in elkaar zit, en dat in kringen rond Tessa – die alweer gescheiden is van haar geliefde ná Camiel en met haar zoontje thuis zit – met scepsis op haar verklaring is gereageerd.

Bont en blauw

Volgens de officiële verklaring van Tessa kregen Camiel en zij in de nacht van 20 op 21 juli 2015 op de terugweg van een feestje in Valkenburg een dusdanig heftige ruzie, dat Camiel flink op Tessa zou hebben ingeslagen. Tessa kwam daardoor ten val en verloor haar mobiele telefoon. Toen ze weer was opgekrabbeld en het stel bijna bij het huis van Camiels ouders was aangekomen waar ze de nacht zouden doorbrengen, werd ze opnieuw tegen de grond gewerkt. Eenmaal binnen wilde Camiel voor de derde keer in gevecht gaan met Tessa, maar voorkwam ze dat door de slaapkamer in te vluchten en de deur op slot te draaien. Tessa was naar eigen zeggen intussen bont en blauw geslagen en had eerder genoemde verwondingen.

‘Opgesloten in wc’

‘Onzin!’ stelt de Story-bron. ‘Tessa heeft zich die bewuste avond tijdens een feestje in Valkenburg opgesloten in een wc met Camiels telefoon omdat ze, wantrouwend als ze is, wilde controleren met welke vrouwen hij contact had. Ze hing de jaloerse eega uit. Na terugkomst heeft ze hem een beetje uitgedaagd en probeerde Camiel zijn telefoon weer terug te krijgen. Ja, daar gebruik je je handen bij en duw en trek je misschien wat. Dat valt ook niet goed te praten. Maar er was écht geen sprake van zware mishandeling, zoals Camiel zelf ook altijd is blijven zeggen. Het enige wat er gebeurd is, is dat de sjaal van Camiel aan een oorsieraad aan Tessa’s oorlelletje is blijven hangen. Dat is vervolgens gaan bloeden. Daar heeft Tessa van gemaakt dat Camiel haar een gescheurde oorlel zou hebben bezorgd. In theorie is dat ook zo. Maar daar was geen opzet bij.'

Het hele artikel lees je in Story 2-2018. De editie ligt nu in de winkel.

Bron: Peter Smulders

Nu de voorzieningenrechter zich over de relatie van Gordon met Kevin B. heeft uitgelaten, liggen tientallen intieme berichtjes van de twee mannen aan elkaar op straat. Enkele van de “duizenden WhatsApp-berichten” die Gordon en Kevin naar elkaar stuurden, zijn opgenomen in het geanonimiseerde vonnis.

Liefdd

“Schat geen woorden kunnen beschrijven welk gevoel ik in mijn lijf heb. En bij elke stap dienik zet denk ik aan jou en je geweldige persoon dienje geworden bent maar vooral voor mij die ene vent uit duizenden die het echt waard is om voor te gaan!”, luidt een van de berichtjes. Of: “Mocht je ooit mijn man willen worden dan beloof ik je zoveel vreugde. Maar vooral heel veel liefde!!!!! X”. “Jaaaaa. Ik wil. Whahahalia.”

Mooiste maanden

Ook langere berichten die Gordon en Kevin uitwisselden staan in het maandag gepubliceerde vonnis. Zo stonden de twee uitvoerig stil bij het feit dat ze een halfjaar samen waren. “Vandaag zijn we 6 maanden weer in elkaars leven. Iets wat we beide denk ik niet voor mogelijk hadden gehouden. Voor mij een record sowieso want niemand en ikzelf ook niet hield het langer met me uit dan jij nu hahahhahaha. Ik was en ben soms nog bang dat het allemaal niet waar is maar als ik dan weer bij je ben dan voelt alles weer goed. Het zijn de mooiste maanden uit mijn liefdesleven en ik geniet van elke seconde dat ik bij je ben.”

Tranen

Daarnaast bespraken de twee hun seksleven, ruzies en toekomstplannen via WhatsApp. Op basis van de vele berichten oordeelde de rechter dat er wel degelijk sprake was van een “affectieve en seksuele relatie”. Kevin B. mag dat dan ook niet langer ontkennen. Doet hij dat wel, dan moet hij een dwangsom van 5000 euro betalen.

Intieme correspondentie

Tijdens de zitting, twee weken geleden, waarschuwde de voorzieningenrechter dat intieme correspondentie op straat kon komen te liggen. De mannen schrokken van die opmerking, Gordon vocht tegen zijn tranen. Desondanks kwamen de entertainer en arts in opleiding er onderling niet uit en vroegen ze de rechter uitspraak te doen.

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Patty Brard voert een strijd tegen de kilo’s. De 62-jarige presentatrice heeft al veel geprobeerd om van haar overgewicht af te komen, maar nooit met het gewenste succes. Ze geeft echter niet op en heeft er dit keer – dankzij een gastric bypass – het volste vertrouwen in.

En terecht, want het gaat de goede kant op met Patty’s afvalrace. Iedere ochtend stapt ze op de weegschaal, wat haar hartstikke blij maakt. Want: haar gewicht blijft dalen. ‘Kijken of er nog wel wat van me overblijft’, grapt de presentatrice. Wel geeft ze toe dat de weegschaal bijna een obsessie aan het worden is, want ze slaat geen ochtend over zonder op het ding te staan, óók niet tijdens haar welverdiende vakantie.

Onverwachte bijwerkingen

Er zijn een paar bijwerkingen waar Patty mee te maken heeft gekregen sinds haar operatie waar ze niet op gerekend had. Zo is ze erg moe, krijgt ze hier en daar een pukkeltje en hebben haar darmen het er soms maar moeilijk mee. ‘Maar ja, ik moet gewoon de tijd nemen voor alles.’

 

Beeld: Edwin Smulders/LINDA.tv