Sonja Bakker lijkt het volgende slachtoffer van de schoonheidskliniek die vorige week Patty Brard zónder haar toestemming betrok in een onfrisse publiciteitscampagne. De afslankgrootheid werd op social media gepresenteerd als iemand die voor een kapitaal haar gezicht liet ‘verbouwen’. Wéét Sonja dat wel? 

Presentatrice Patty Brard lijkt niet de enige BN’er die nietsvermoedend ingezet is in een publiciteitscampagne van een kliniek uit Barendrecht: afslankgrootheid Sonja Bakker lijkt het volgende slachtoffer, blijkt uit bewijsmateriaal in handen van Story. Op social media suggereert cosmetisch consulente Diana Gabriels – de vrouw die momenteel juridisch wordt opgejaagd door Patty Brard na valse beschuldigingen aan haar adres, waarvoor Diana intussen persoonlijk excuses aanbood – met een foto van Sonja dat ze haar gezicht heeft laten ‘verbouwen’. Op de beeltenis waarop een stralende Sonja staat afgebeeld, staat tot in detail aangegeven welke ingrepen ze allemaal onderging! Zo zou Sonja een neuscorrectie van € 5000 hebben laten uitvoeren, voor € 4500 een endoscopische voorhoofdslift hebben ondergaan, voor € 450 haar zogeheten traangootjes hebben laten opvullen plus een jukbeenlift van € 450 hebben gekregen (genoemde bedragen zijn vanaf-prijzen). Van Sonja’s oude gezicht moet nog weinig over zijn! 

Dit artikel komt uit Story editie 12. Nu in de winkel. Online lezen? Dat kan via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP