Ondanks dat Peter Jan Rens en Virginia van Eck in 2020 uit elkaar gingen, blijken de twee nog altijd goed met elkaar op te kunnen schieten. Op Instagram laat Virginia weten trots te zijn op de vader van haar kinderen. 

'Wat een zegen in mijn leven!,' begint Virginia de post op Instagram waarop ze met haar twee dochters te zien is. 

Article continues after the ad

Lovende woorden

'Wat heb ik het soms zwaar om jullie niet elke dag in mijn armen te kunnen sluiten.. Gelukkig hebben jullie een geweldige vader waardoor mama zich niet snel zorgen hoeft te maken. We hebben allemaal een gelukkig leven en hopelijk kunnen we dat jullie blijven geven,' aldus Virginia. Daarmee verwijst ze naar het co-ouderschap wat ze met Peter Jans Rens heeft.  

De tekst gaat verder onder de foto

Voor de kids

Eerder deelde Virginia ook al lovende woorden voor haar ex-partner.  'Lang leven 5 kids een huis vol', schrijft ze op Instagram. Daarbij is ze Peter Jan niet vergeten. 'Ook voor jou een bakkie hoor!', laat ze weten. Een fan vraagt in een reactie of ze nog een goede band heeft met haar ex-man. 'Zeker! Staat op nummer 1 voor de kids he,' reageert Virginia. 

Pijnlijke breuk

Na een relatie van zeven jaar is de koek op tussen Peter Jan Rens (69) en zijn vrouw Virginia (27). Samen hebben zij twee kinderen gekregen. Het huwelijk liep stuk doordat Virginia stapelgek is geworden op een ander: de blonde Mandy (28).

Meer dan vriendschap

Virginia en Mandy leerden elkaar kennen bij de groepsessies die plaatsvonden voor hun gastric bypass-operaties. 'Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken,' aldus Virginia tegen De Telegraaf.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.