Het huwelijk van Peter Jan Rens (69) en Virginia van Eck (27) liep stuk doordat zij verliefd werd op een ander. Toch koesteren ze geen wrok voor elkaar. Virginia zorgt nog altijd dat er een warme maaltijd voor haar ex-man klaar staat.

Virginia heeft door haar relatie met Mandy, die twee kinderen heeft uit een eerdere relatie, ineens een groot gezin. De brunette zorgt dat alle monden gevuld zijn. 'Lang leven 5 kids een huis vol', schrijft ze op Instagram. Daarbij is ze Peter Jan niet vergeten. 'Ook voor jou een bakkie hoor!', laat ze weten. Een fan vraagt in een reactie of ze nog een goede band heeft met haar ex-man. 'Zeker! Staat op nummer 1 voor de kids he,' reageert Virginia. 

Pijnlijke breuk

Na een relatie van zeven jaar is de koek op tussen Peter Jan Rens (69) en zijn vrouw Virginia (27). Samen hebben zij twee kinderen gekregen. Het huwelijk liep stuk doordat Virginia stapelgek is geworden op een ander: de blonde Mandy (28).

Meer dan vriendschap

Virginia en Mandy leerden elkaar kennen bij de groepsessies die plaatsvonden voor hun gastric bypass-operaties. 'Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken,' aldus Virginia tegen De Telegraaf.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.