Erica Meiland (57) mag dan wel verliefd zijn op privédetective Sander van Betten (60), maar dat wil niet zeggen dat Martien Meiland (59) daardoor op de tweede plek komt. In tegendeel: Martien en Erica hebben samen hun droomvilla gekocht in Noordwijk.

In Chateau Meiland is het stel nog druk op zoek naar een woning, maar op 18 februari hebben ze de koopakte voor hun droomvilla al ondertekend. Dat blijkt uit de koopakte die Shownieuws in het kadaster heeft ingezien.

Peperdure villa

Martien en Erica hebben flink wat geld betaald voor hun nieuwe stulpje. De vraagprijs was 2.695.000 euro, dat hebben de Chateau Meiland-sterren er ook voor neergeteld. De villa in Noordwijk had eerder ook een bekende inwoner: de Meilandjes nemen de woning over van Niels van den Berg, de drummer van Kensington. Hij kocht het huis ooit voor 1,35 miljoen euro, en verkoopt het dus met een riante winst. 

Nummer één

Martien is er na de bekendmaking van Erica's nieuwe relatie meteen duidelijk over: hij en Erica blijven gewoon bij elkaar wonen. Dat één van hen gaat verhuizen, is volgens de voormalig kasteelheer geen optie. 'Ik vind dat zó ongezellig.' Hij vindt dat een (toekomstige) partner maar bij hen in moet trekken. Zo niet, dan houdt het op. 'Dan maar geen partner. Erica en ik blijven altijd elkaars nummer één.'

Article continues after the ad

Bekendmaking

Eind maart onthulde weekblad Story dat Erica Meiland een liefdesrelatie heeft met Sander van Betten, een gerenommeerde privédetective uit Zwolle; beiden bevestigden hun romance. Vanaf dat moment was het gedaan met de anonimiteit van Sander, die gezien zijn werk natuurlijk het liefst een beetje in de luwte blijft.

Publiciteitsrelatie?

Na de bekendmaking door Story van zijn relatie met Erica kwamen er meteen ook geruchten los. Boze tongen beweren stellig dat de liefdesrelatie van Sander en Erica in scène is gezet om de kijkcijfers hoog te houden – de belangen zijn immers zeer groot voor de familie Meiland, die wat verdiensten aan hun bekendheid betreft hard op weg is de familie Kardashian van Nederland te worden. De overduidelijk geënsceneerde ‘achtervolging’ van Martien en dochter Maxime van Erica en Sander vormt een voedingsbodem voor zulke roddels. Daarnaast waren Erica en hij via de tv-producent van Chateau Meiland bekenden van elkaar. Maar Sander ontkent tegenover Story dat hij een neprelatie onderhoudt met Erica. ‘Absoluut niet! Er gaan ook verhalen dat Erica en ik uit elkaar zouden zijn. Ook dat klopt niet. Dat kan trouwens ook helemaal niet. We zijn net goed en wel begonnen.’

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.