De mooiste outfit, de meest stralende make-up en perfect gekapt haar: Daphne Deckers had flink uitgepakt voor het Boekenbal dat gisteren plaatsvond in de Amsterdamse Stadsschouwburg. De schrijfster straalde dan ook van oor tot oor met haar geweldige look, al verscheen er al snel een letterlijke donkere wolk boven de fantastische avond. Daphne kwam namelijk midden in een plensbui terecht. Ai!

Op social media post de 49-jarige alleskunner dan ook een somber kiekje van zichzelf met collega Susan Smit. 'About last night: zie hier de Hollandse glamour. Met Susan Smit in de regen in de lange rij voor de Stadsschouwburg om het Boekenbal binnen te komen. Blij dat ik m'n haar had laten föhnen...', aldus Daphne.

Gezelligheid

Article continues after the ad

Toch mocht het regenachtige weer de pret niet drukken. Eenmaal binnen had de schrijfster van boeken als 'Deze is voor jou' en 'Alles is zoals het zou moeten zijn' het namelijk reuze gezellig met onder andere Saskia van Noort. En aan de foto's te zien is het uiteindelijk allemaal goed gekomen met de haar- en make-up look. Eind goed, al goed dus.

 

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

 

 

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphne_deckers) op

Beeld: Instagram, Peter Smulders