Oscar Kazàn en zijn verloofde Bregje zijn de trotse ouders geworden van een vierde kindje. Hun voorgenomen huwelijk is echter van de baan, zo vertelt Wendy aan Story.

Ze waren al de dolgelukkige ouders van Skyler (4) en de eeneiige tweeling Oscar en Felix (2), en nu hebben Oscar Kazàn (40) en Bregje van der Leest (30) een nieuw wondertje in hun gezin verwelkomd.

Article continues after the ad

Bevalling

‘De bevalling van Dante is voorspoedig gegaan,’ vertelt de illusionist aan Story. In tegenstelling tot de bevalling van de tweeling mocht de zoon van Hans Kazàn nu wel bij de bevalling aanwezig zijn. ‘De tweeling is met een keizersnede geboren en dan mag je er in Spanje als vader niet bij zijn. Dus liep ik te ijsberen over de gang, terwijl een verloskundige mij op de hoogte hield. Dit keer lag Bregje ook in het ziekenhuis, maar beviel ze in haar eigen kamer. En mocht ik erbij zijn om haar te steunen. Al was dat niet echt nodig, want ze deed het geweldig.’ Oscar en Bregje konden niet wachten om hun zoon Dante aan zijn broertjes en zusje te laten zien. 

Bruiloft

Afgelopen weekend mochten Bregje en de baby naar huis, waar de trotse grootouders Hans en Wendy Kazàn hun negende kleinkind voor het eerst in de armen konden houden. Vanwege de coronaregels mochten ze namelijk niet op kraambezoek in het ziekenhuis. Volgens Wendy zullen haar zoon en schoondochter niet op korte termijn in het huwelijk treden. ‘Er komt eerder een vijfde kind dan een bruiloft,’ vertelt ze aan Story. ‘Ze zijn zo gek op baby’s.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 19 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.