Nederland smulde gisteren van het moment waarop de koning en koningin mét dochters een toespraak gaven vanuit het paleis. Met één moment in het bijzonder.

Wanneer prinses Ariane (de jongste) even verschrikt kijkt als ze een hard geluid op de achtergrond hoort.

Lachen

En juist dat moment was voer voor komiek Arjen Lubach. Hij gooide de schrikreactie van de prinses op social media en dat veroorzaakte een Twitterstorm. Sommigen vonden het hilarisch, andere mensen vonden het zeer smakeloos. 'Als je op live tv het beeld uit wordt gezoomd', schrijft de komiek erbij.

 

Article continues after the ad

Flauwe grap

'Beetje flauw, 1 frame. Ik denk dat er van ons ook wel te vinden zijn ;-)', schrijft weerman Marco Verhoef. En: Slechte actie. Tis verdorie ‘n kind. Erg beneden je niveau dit', schrijft een ander. 

Toch zijn er ook mensen die de lol er wel van inzien. 'Het is toch grappig? Ze kijkt zelf zo. Ik maak van mijn kinderen ook grappige foto’s! Moet alles serieus?'. En: 'Hier is toch niets mis mee? Is gewoon leuk om te zien en waarschijnlijk lachen zij er zelf ook om.'

Trending

Lubach reageerde een aantal uren later op alle commotie met een nieuwe (lollige) twee. 'Als je Twitter leest en ziet dat je trending bent vanwege een onschuldig grapje', aldus de presentator.

Bron: Twitter Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.