Tijdens het avondeten heeft zich een herkenbaar tafereel afgespeeld in huize Van As-Kramer. Kae, de dochter van Naomi (37) en Sven (34), heeft er namelijk een flinke kliederboel van gemaakt. Volgers van de voormalig hockeyster die zelf ook (klein)kinderen hebben, hebben dit ook maar wat vaak meegemaakt. Ze lachen dan ook hard met de brunette mee (én om het bijschrift bij de foto).

Dochter Naomi en Sven

Middels een kiekje op Instagram laat Naomi haar volgers meegenieten van de situatie tijdens het avondeten. 'Nee… ik snap ook niet wat die vork daar doet', schrijft ze gekscherend bij een foto van de besmeurde Kae. Uit de hashtags én het plaatje blijkt dat het meisje helemaal geen bestek nodig heeft en het liefst alles met haar handen eet.

Herkenbaar

Fans zien hun eigen (klein)kinderen terug in de kleine Kae. 'Hahaha! Zo herkenbaar! Ik hou ervan!', reageert een volger van Naomi. Een ander voegt daaraan toe: 'Ik heb ook zo’n kleindochter!'

Onschuldige blik

Met de tekst bij de foto weet Naomi menig volger aan het lachen te maken. 'Haha, wat die vork daar doet… da’s humor', laat iemand weten. Andere fans benadrukken hoe schattig Kae is. 'Geweldig. Dat snuitje!', aldus een Instagrammer. 'Hihi, met een heel onschuldig koppie', merkt een ander nog op.

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto.

Kae

Sven Kramer (34) en Naomi van As (36) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? 'Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op', vertelde Naomi aan Flair.

Moederschap Naomi van As

Hoe Naomi het ouderschap ervaart? De eerste periode van het moederschap vond ze best pittig, zo gaf de voormalig hockeyster eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. 'Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.' Inmiddels gaat alles helemaal goed. 'Ik heb mijn draai gevonden.'

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.