Rapper Bizzey heeft het ziekenhuis moeten bezoeken vanwege hartklachten. Hierdoor heeft de rapper zijn optreden tijdens de modeshow van Nikkie Plessen in de Efteling, dat deze vrijdag gepland stond, moeten afzeggen, meldt RTL Boulevard. 

Bizzey liet, tegenover RTL Boulevard, weten dat hij last had van veel hartsteken en hiervoor naar het ziekenhuis is gegaan. Via Instagram Stories deelde hij gisteravond een video waarin hij in een ziekenhuisbed lag met de tekst: 'Sorry dat ik vanavond niet bij de show was in de Efteling lieve mensen. Komt allemaal goed. Thanks voor de liefde.' Eerst was het nog onbekend wat de rapper precies had, maar vandaag heeft hij met zijn volgers gedeeld wat er aan de hand is.

Ontstoken hartzak

'Ewa lieve mensen, mijn hartzak is ontstoken en dit is best een ding ofzo', begint hij zijn bericht in Instagram Stories. 'De dokter wilt dat ik even rust neem, dus dan doe ik dat maar', zegt hij erbij. Hij hoopt daarnaast zo snel mogelijk weer op het podium te kunnen staan en heeft gelukkig de medicijnen gekregen die zouden moeten helpen. Tenslotte drukt hij uit hoe dankbaar hij is met de steun van zijn volgers. 'Vind jullie berichten echt super lief en doet me mega goed!!', sluit de rapper het bericht af.

Of de artiest ook andere optredens aan zich voorbij moet laten gaan, is nog niet bekend.

Article continues after the ad

Bron: RTL Boulevard & Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.