Zelf zegt Ruud de Wild dat hij anderhalf jaar terug voor de charmes van Olcay Gulsen viel. Zijn vaste relatie met Ilse Knijn liep daarna stuk, maar Olcay had geen belangstelling voor hem. Insiders in de tv-wereld beweren te weten waarom: de modevrouw zou slechts oog voor één man gehad hebben... haar Boulevard-collega Ruben Nicolai. Met hem zou ze romantische momenten hebben beleefd in een Amsterdams hotel. 

Is RTL-presentator Ruben Nicolai (43) de reden waarom de langjarige relatie tussen Olcay Gulsen (38) en zakenman Frans Ghazi van de een op de andere dag werd verbroken? Olcay, die geregeld aan de desk van RTL Boulevard aanschuift, zou volgens een hardnekkig gerucht afgelopen december romantische momenten met Ruben hebben beleefd. Op de burelen van RTL Boulevard zouden de verhalen een angstvallig bewaakt ‘geheim’ zijn, maar toch kwam het gerucht naar buiten toe.

Personeelsfeestje

Een insider vertelt Story: ‘Voor de kerstdagen hebben ze bij wijze van personeelsfeestje met het team van RTL Boulevard in Amsterdam gegeten. Het viel iedereen die avond aardig op dat Ruben en Olcay meer dan anders met elkaar bezig waren. Ze flirtten ongegeneerd, en trokken steeds meer naar elkaar toe. Aan het eind van de avond, toen iedereen zijn weegs ging, bleven Olcay en Ruben bij elkaar. Wat wij ervan hebben meegekregen, zijn ze naar het Hilton-hotel gereden. Daar zouden ze samen de nacht hebben doorgebracht. Ze verborgen hun gevoelens op dat moment ook niet bepaald voor de buitenwereld: op de parkeerplaats van het hotel hebben ze gezoend. En het zou niet bij die ene nacht gebleven zijn... Het is onbekend of Olcay toen al vrijgezel was.'

Het hele artikel lees je in Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of kan je online verder lezen via Blendle

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders