Dat de relatie van Ruud de Wild en Olcay Gulsen ooit wankelde, is nu niet meer voor te stellen. De tortelduifjes wonen samen, en ze werken ook regelmatig als duo. Olcay is haar geliefde nog altijd niet beu, zo laat ze weten op Instagram.

De SBS-presentatrice is apetrots op 'haar' Ruud, en dat laat ze weten met een foto van de radio-dj die buiten op een bankje poseert. 'Wat ben ik trots op jou lieverd,' laat ze iedereen weten op Instagram. De voormalig mode-ontwerper waardeert het enorm dat hij twee kanten heeft. 'Zo stoer en sterk, en tegelijkertijd zo lief en zacht.'

Article continues after the ad

Samenwonen

Olcay en Ruud hadden dat niet kunnen bedenken toen ze in 2019 verliefd werden op elkaar. Eind februari van dat jaar had Olcay bekendgemaakt dat haar relatie met zakenman Frans Ghazi voorbij was. Kort daarna werd ze al gespot met Ruud. Zijn 50e verjaardag vierden ze samen in Rome. Maar de liefde hield geen stand. Door het plotselinge overlijden van haar goede vriend James, met wie ze ooit verloofd was, had Olcay rust nodig. En ze moest ruimte maken voor haar verdriet. Ruud had daar begrip voor. Twee maanden later verzoenden ze zich, om elkaar nooit meer los te laten. Het paar ging na enige tijd samenwonen, en dat blijkt hartstikke goed te werken. Ook in coronatijd, waarin ze vaker op elkaars lip zitten. Ze werden beiden getroffen door het virus – eerst Olcay, daarna Ruud – en het voor elkaar zorgen heeft hun band nog meer versterkt. ‘We waren al heel happy samen, maar weten dat je op elkaar kunt bouwen, geeft een diepere laag aan onze relatie,’ vertelt Olcay in Libelle. Ruud beaamt dat. ‘Voor sommige stellen zal 2020 de ultieme relatietest zijn geweest. Wij zijn eigenlijk alleen maar dichter tot elkaar gekomen.’ Hun quarantaineperiode heeft Olcay en Ruud ook zakelijk iets moois gebracht: ze bedachten een show die ze voor Radio 2 gaan maken. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.