Olcay Gulsen (40) spreekt zich uit tegen Lil' Kleine (26), die zijn verloofde Jaimie Vaes (31) zou hebben mishandeld tijdens hun vakantie op Ibiza. De presentatrice komt op voor Jaimie en hun zoontje, en heeft één advies: 'Kies voor jezelf.' 

Olcay wijdt twee Instagram Stories aan Lil' Kleine en Jaimie. In de eerste steekt ze Jaimie en zoontje Lío een hart onder de riem. 'Lieve Jaimie, kies voor jezelf en je zoontje. Je bent zo’n prachtige sterke vrouw', adviseert ze. Daarna schrijft Olcay: 'Wegkijken is goedkeuren #huiselijkgeweld.'

Meer BN'ers spreken zich uit

De presentatrice laat zich als eerste uit over Lil' Kleine en het huiselijk geweld. Ze vindt dat men het nieuws niet kan negeren. 'Wegkijken is goedkeuren', schrijft ze. Daarna spreekt ook Patty Brard zich uit tegen de rapper: 'Hou ermee op alsjeblieft. Kan er niet meer tegen.' Horace Cohen vindt dat platenlabel Top Notch de samenwerking met Lil' Kleine moet beëindigen.

Mishandeling van Jaimie

In de nacht van zaterdag op zondag werd Lil' Kleine om 03.00 uur 's nachts gearresteerd. Hij wordt verdacht van mishandeling. De rapper zou zijn verloofde Jaimie Vaes met een fles hebben geslagen. Ze zou gewond en bebloed door de lobby van het hotel waar het koppel verblijft gerend hebben. Haar kleding zou zijn gescheurd en hun hotelkamer is naar verluidt vernield.

Article continues after the ad

Zaak geseponeerd

Een receptionist zou de politie hebben gewaarschuwd. De rapper is meegenomen door de Spaanse politie, maar is inmiddels weer op vrije voeten. Op hun social media zijn bijna geen foto's meer van het verloofde koppel te vinden. Dinsdag zou Jaimie dus een verklaring af hebben gelegd. De zaak is voorlopig geseponeerd.

Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.