Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn inmiddels al een paar maanden samen. In Grazia vertelt de presentatrice meer over hun relatie. 

Van elkaar leren

Zo leert het koppel volgens Olcay bijna elke dag wel iets van elkaar en kunnen ze uren met elkaar praten. De relatie is dan ook heel gelijkwaardig in balans. "Ruud is een uitgesproken persoon met een duidelijke mening die hij kan onderbouwen. Maar ook lief en zacht. Er zijn nog geen irritaties of discussies geweest, omdat we heel like-minded zijn. Frustraties en ruzies beginnen pas als mensen elkaar niet begrijpen", vertelt Olcay. 

Article continues after the ad

Eerste date

Ze had tijdens de eerste date al het gevoel dat het wel iets tussen haar en Ruud zou kunnen worden. Ze vond het namelijk al vanaf het moment dat ze hem naar binnen zag lopen een interessante man. "We kenden elkaar via Boulevard, maar het contact verwaterde. Toen ik net was verhuisd na mijn relatiebreuk, stuurde hij me een berichtje: of ik mee wilde doen aan zijn podcast", aldus Olcay. 

Verliefd

Eerder liet Gulsen aan RTL Boulevard al weten: "Ruud is absoluut een lieve man. We kunnen onwijs leuk met elkaar kletsen. Ik ben wel echt verliefd."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders