Olcay Gulsen heeft dinsdag afscheid genomen van haar goede vriend en ex James Harris. Ze vloog naar Londen voor de uitvaart van haar 'eerste liefde', blijkt uit een foto op Instagram.

'Het is moeilijk om afscheid te nemen', schreef Olcay bij een foto waarop ze een pak van wit kant droeg, waarschijnlijk voor de uitvaart. 'Ik zal de herinneringen koesteren.' Het overlijden van James kostte Olcay haar relatie met dj Ruud de Wild. Door de dood van haar ex ging Olcay 'dingen anders bekijken'. 'Ik merkte dat ik tijd voor mezelf nodig heb om mijn gedachten op een rijtje te zetten', zei ze in RTL Boulevard over de breuk met Ruud.

Article continues after the ad

Vier maanden samen

Olcay en Ruud waren vier maanden samen. De NPO Radio 2-dj liet nadat de relatie strandde weten geen wrok te koesteren en respect te hebben voor Olcay. 'Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant.' Ruud stak een paar dagen later alweer de draak met de breuk. 'Ik ben zojuist bij de supertrash gezet. Eerst was ik al mijn hond kwijt, en nu dus ook mijn poes', zo luidt een 'contactadvertentie' die de dj op social media plaatste. 'Ik lust je 30 minuten rauw en je weet: once you go black, you'll never go back! Date met mij en ik kom je halen in mijn Toyota.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram