olcay gulsen frans ghazi

Modemagnate Olcay Gulsen klapte onlangs uit de school over haar bedgeheimen. En dáár was haar geliefde Frans Ghazi niet blij mee. ‘Hij zei: Olcay, mijn vrienden lachen me zelfs uit.’ Hoe heeft Olcay de bonje hierom weten te sussen? 

Olcay's intieme details

In een interview doorbrak ze een taboe door te vertellen niet enorm dol te zijn op seks. ‘Mannen verwachten dat ik een tijger ben in bed. Maar ik heb echt geen geduld voor seks.’ Aan de desk van Boulevard voelde Beau van Erven Dorens haar uitgebreid aan de tand over haar ontboezemingen. ‘Het wordt allemaal een beetje uit proportie geblazen, maar in de basis ben ik gewoon niet een enorm seksbeest. Is dat erg? Nee,’ stelde Olcay orde op zaken. Haar vriend trok ondertussen wit weg voor de buis: wat hem betreft mag ze wel wat minder uit de school klappen over persoonlijke zaken zoals hun bedgeheimen.

Afgang

Olcay: ‘Hij vindt het niet altijd even leuk en ook niet altijd even makkelijk dat ik heel erg mezelf ben. Mijn uitspraken over ons seksleven vond Frans een afgang. Hij zei: Olcay, mijn vrienden lachen me zelfs uit. Frans is toen wel een paar uurtjes boos geweest. Ik probeer hem dan te sussen en uiteindelijk draait hij wel weer bij. Hij heeft me wel gevraagd om de volgende keer wat meer op mijn woorden te letten, maar ik denk dat hij er zo langzamerhand wel aan gewend is geraakt. Het hoort bij mij. Ik vermoed dat hij er misschien stiekem om moet lachen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 36 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders