Olcay Gulsen medium Char

Olcay Gulsen was benieuwd hoe het met Char Margolis ging en besloot de 67-jarige paragnost een bezoekje te brengen in Los Angeles. Eenmaal daar kreeg de presentatrice liefdesadvies van Char.

R...

Olcay vraagt zich af of er ooit nog een man met haar gaat trouwen, waarop Char begint te raden wat de eerste letter is van de naam van degene die ze leuk vindt. "Begint het met een R of een B?", vraagt ze aan Olcay in RTL Boulevard. We weten inmiddels dat Olcay met Ruud de Wild aan het daten is, maar op het moment van opname zegt de presentatrice: "Dat kan ik niet op tv zeggen, Char."

Juiste moment

Volgens Char is het iemand die haar regelmatig belt en leuk vindt en dat klopt volgens Olcay. Maar het is nog niet het juiste moment voor Olcay. "Ik vind die R-man wel leuk. Hij is geweldig, maar de timing is niet goed voor jou", zegt ze. Olcay vindt het grappig en is het ermee eens. "Dat zeg ik ook steeds: de timing is niet goed."

Kritiek

In 2010 kwam er plotseling een eind aan het succes van Char, die ooit het kijkcijferkanon van RTL 4 was met haar medium-programma. Hierin bood ze bekende en onbekende mensen troots door contact te maken met hun overleden dierbaren. Haar spirituele gave werd publiekelijk in twijfel getrokken door het programma Zembla, dat beweerde dat Char bepaalde technieken gebruikte die iedereen zichzelf kon aanleren. Chars geloofwaardigheid was aangetast en RTL 4 nam afscheid van het medium. 

Article continues after the ad

Olcay vraagt wat alle kritiek destijds met haar deed. "Het is goed als mensen twijfelen, want er zijn goede en slechte mediums. Je weet dat je kritiek gaat krijgen met dit werk, omdat het een geloofsysteem is. Het is altijd m'n doel geweest om de angst van mensen weg te nemen", zegt Char.

Cadeautje

Voordat Char in Nederland doorbrak, werkte ze in haar vaderland Amerika als helderziende samen met de FBI en CIA. Dankzij haar paranormale krachten zou zij vaak iets betekend hebben in vermissingszaken. Ook was Char een graag geziene gast in populaire talkshows als die van Larry King. Maar in Nederland voelde ze zich naar eigen zeggen het meest thuis. "Van alle landen ter wereld heb ik de warmste gevoelens bij Holland. Dit land is als een cadeautje dat je niet verwachtte", zei ze vorig jaar nog tegen Story.

Char sluit dan ook niet uit om nog een keer naar ons kikkerlandje te komen. "Als de kans zich voordoet en met het juiste programma", zegt ze tegen Olcay.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders