Olcay Gulsen en Ruud de Wild gingen al eens uit elkaar, maar pakten de liefdesdraad weer op. De afgelopen weken werd hun relatie opnieuw op de proef gesteld. In Story vertelt Olcay wat er aan de hand was.

Drie keer moesten Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (51) de afgelopen weken samen in quarantaine. Weken waarin ze niemand mochten zien en 24 uur op elkaars lip zaten. ‘De eerste keer was nadat we in Lissabon op vakantie waren geweest en ons niet hadden gerealiseerd dat we in een oranje gebied waren,’ vertelt Olcay aan Story. ‘Stom. Maar we gingen dus tien dagen in quarantaine. Kort daarna bezocht ik mijn familie en eigenlijk al diezelfde avond voelde ik me niet lekker worden.’ De volgende dag lieten Olcay en Ruud zich testen. Olcay had corona, Ruud niet. ‘Opnieuw gingen we samen in quarantaine. Ik voelde me echt heel ziek. Vier dagen lang heb ik hoofdpijn gehad en veel griepverschijnselen. Paracetamol hielp gelukkig en verder zorgde Ruud heel goed voor me. Uiteindelijk was ik klachtenvrij, maar toen bleek Ruud besmet. We hebben dus wekenlang niemand gezien. Alleen elkaar. En dan ben je ook nog eens ziek. Want we zijn beiden echt beroerd geweest. Het is zo’n naar virus. Je raakt ook nog eens verward. Dat je iets wil zeggen en je niet op het woord kunt komen. Ruud probeerde de eerste dag nog zijn radioshow vanuit huis te presenteren, maar dat ging echt niet. En nog steeds voel ik me vermoeid. Het liefst zou ik elke dag een middagdutje doen.’ Maar Olcay en Ruud zijn die tijd samen verder goed doorgekomen. 

Article continues after the ad

Trouwen

Olcay is er dan ook van overtuigd dat Ruud en zij samen een mooie toekomst hebben. ‘Maar ik ben niet het type dat wil trouwen. Ik denk ook niet dat Ruud mij een aanzoek gaat doen. Ten eerste heb ik hem al gewaarschuwd dat ik daar niet op zit te wachten. Want ik wil echt niet trouwen. En Ruud is al twee keer getrouwd geweest. Dan kun je zeggen: drie keer is scheepsrecht, maar wij doen het zonder dat boterbriefje. Gelukkiger dan dit worden we toch niet.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.