Olcay Gulsen is van mening dat het huidige televisielandschap te eenzijdig is en geen goede reflectie is van de maatschappij. Net als de mode is de tv-wereld "extreem blank". Dat zegt de modeondernemer in de Volkskrant.

Olcay heeft een stellige mening over de tv-wereld in Nederland. "Daar wordt gedacht: blond verkoopt. Met Jandino hebben ze één excuusneger op de zaterdagavond”, laat Olcay los. "Zelf ben ik niet te donker en ik spreek goed Nederlands."

Olcay op tv

Zelf speelt Olcay nog geen grote rol in de wereld van de televisie. "Ik beweeg me niet in de hoogste laag van Hilversum. Mijn rol daar is die van modeondernemer en lifestyledeskundige. Ik ben tv gaan doen om mijn merk te versterken."

Onlangs gaf de modeondernemer en verliezend finalist van Wie is de Mol aan dat ze afstand doet van haar rol als CEO binnen haar eigen bedrijf en modemerk SuperTrash. Ze wil zich meer richten op televisie, waar ze steeds vaker te zien is als lifestyle expert. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)

Adam Curry is op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Tina Snider. De radiomaker haalde alles uit de kast met een romantisch aanzoek in het prachtige Italië. Zijn kersverse verloofde deelt beelden van het moment suprême.

Romantisch aanzoek

De radiomaker vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een romantisch diner in Italië, compleet met kaarslicht, rozen en vioolmuziek. Op de beelden is te zien dat Tina volmondig ja zegt. 'Compleet verrast en ongelooflijk verliefd,' laat de verloofde van Adam weten. 'Een geweldig romantisch aanzoek.' Wanneer de verloofden in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. 

Derde huwelijk

Adam en Tina zijn sinds 2015 bij elkaar. Het stel heeft elkaar ontmoet via Tina's werk bij het Ronald McDonald Kinderfonds in de Verenigde Staten, een fonds dat door Adam wordt gesteund. Het wordt het derde huwelijk voor Adam. Hij was eerder getrouwd met Patricia Paay, met wie hij dochter Christina kreeg. Zijn huwelijk met Micky Hoogendijk strandde in december 2014.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The moment he asked. The moment I said yes. 💍💕🥂 #film at 11.

Een bericht gedeeld door Tina Marie Snider (@tinasnider15) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

 Jan Versteegh verwacht dat de samenwerking met Albert Verlinde "in principe heel leuk" gaat worden. Toch zal het ook hier en daar wel botsen, denkt hij. "We denken over sommige dingen anders. We zijn natuurlijk hele andere mensen, we zijn toch een beetje tegenpolen", zei Jan in RTL Boulevard.

Klik

Maandag werd bekend dat Jan en Albert samen een nieuw entertainmentprogramma gaan maken voor Talpa. Volgens Albert was er direct een klik toen de twee elkaar ontmoetten. "Dat moet je ook nog maar zien. Ik ken hem wel van tv en van zangwedstrijden enzo maar wat hij voor de rest precies deed en was dat wist ik ook niet. Maar het klikte echt."

Mening

Albert, die jarenlang het gezicht van Boulevard was, hield lange tijd de boot af om weer een soortgelijk programma te doen. "Maar op een gegeven moment ga je het missen", zegt hij. "Dan zie je dat Angela de Jong of Johan Derksen altijd maar een mening hebben en dan denk je: dat kunnen toch niet de enigen zijn die een mening hebben. Toen dacht ik: ik heb eigenlijk wel weer zin om dat te gaan doen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)