Olcay Gulsen is vandaag 40 jaar geworden. Hoewel dat voor velen wordt gezien als een bijzondere leeftijd, maakt de presentatrice zich er niet zo druk om: 'Voelt helemaal prima.'

Gulsen viert haar verjaardag op een zonnige plek. Ze is momenteel op vakantie met haar vriend Ruud de Wild. Gisteravond hebben ze haar verjaardag goed ingeluid met een feestje, waar onder meer Gulsens zus en René Froger bij aanwezig waren. 

Big 40

De Wild zet zijn jarige vriendin flink in het zonnetje. 'Er is er één jarig ❤️', schrijft hij op Instagram. Ook heeft hij een video gemaakt ter ere van haar verjaardag. Daarin zingen haar vrienden en familie het nummer Perfect Day '97 van Lou Reed. 'The Big 40 ❤️ wat voel ik me compleet met de liefste familie, vrienden en Ruud', reageert de jarige.

Samenwonen

Gulsen en de Wild zijn onlangs gaan samenwonen in haar huis. ‘We waren toch al zo ongeveer elke dag bij elkaar. Dus eigenlijk verandert er ook weer niet zo heel veel,’ vertelt Olcay aan Story.

Article continues after the ad

Kinderen

Nu de Wild bij haar is ingetrokken, zullen ook zijn drie kinderen geregeld bij hen zijn. Met Tatum Dagelet heeft Ruud dochter Toy (17) en met Aafke Burggraaf kreeg hij zoon Johnny (11) en dochter Teddy (8). Hoe vindt Olcay dat? ‘Dat vind ik alleen maar heel erg leuk. Ik houd veel van kinderen.’ Hebben Gulsen en de Wild plannen om hun liefde ook te bekronen met een kindje? ‘Er zit nu iemand op de bank naast me heel hard te lachen,’ zegt Olcay. ‘Dat lijkt me een duidelijk antwoord op die vraag.’ 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.