Olcay Gulsen onthult dat ze niet gewenst was door haar ouders. Bovendien was haar moeder enorm teleurgesteld dat ze geen jongetje kreeg. 

More content below the advertising

Teleurstelling

De BN'er doet haar verhaal in RTL Boulevard, waar werd gepraat over de teleurstelling die sommige ouders ervaren als hun baby geen jongetje of meisje blijkt te zijn. Het is een bekend onderwerp voor Olcay. Ze komt uit een gezin met zes kinderen, waarvan alleen de tweede een zoon is. Haar eigen moeder wilde dolgraag nog een zoon, maar kreeg een dochter. "Als kind zag ik dat mijn moeder er ontzettend teleurgesteld over was, soms bijna depressief, als ze hoorde dat het weer een meisje was," vertelt de modeontwerpster.

Niet gewenst

Olcay kan zich wel voorstellen dat ouders teleurgesteld kunnen zijn als ze geen zoon of dochter krijgen. "Ik zag het verdriet bij mijn moeder, dus kan me wel voorstellen. Ik keur het overigens niet goed dat je een voorkeur hebt en dan teleurgesteld bent." De teleurstelling van haar moeder is niet het enige waar ze mee moet dealen. "Ik was ook niet echt een gewenst kind, dus heb ook verschillende dingen meegemaakt," aldus Olcay. Inmiddels is de band met haar moeder weer hersteld. 


Beeld: Edwin Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Yolanthe Cabau

Nicolette Kluijver

Tim Douwsma

Rick Brandsteder

Rossana Kluivert

Bekijk alle foto's in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

More content below the advertising

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Als schooldirecteur Anton speelt Diederik Ebbinge (49) in De Luizenmoeder de rol van zijn leven; hij werd een van de populairste en meest nabesproken karakters. Ook in de rollen die hij daarvoor speelde, zoals in Familie Kruys, Soof en Toscaanse Bruiloft, boekte de mollige acteur het nodige succes. 

Het succes bracht hem echter spanningen. Vooral thuis, waar hij met zijn tien jaar jongere vrouw Roosmarijn en hun zoons Lodewijk (11) en Gilles (10) een gezin vormt. Ze hadden een duur huis gekocht, de druk om de hoge kosten te kunnen blijven ophoesten werd te groot. En dat leidde tot relationele problemen. In Volkskrant Magazine vertelt hij daarover openhartig: ‘Het is ook weleens moeilijk tussen ons geweest, hoor. Een jaar of vijf geleden kwam ik in een enorme burn-out terecht. Voor die tijd was ik een tijd vrij onmogelijk.’ Diederik zocht zijn heil in verzachtende softdrugs. ‘Ik blowde heel veel – inmiddels zie ik dat dat voor mij de enige manier was om te ontspannen. Maar ik leefde daardoor dus chronisch onder een deken,’ zegt hij in het interview.

More content below the advertising

Laatste seizoen

Hij was destijds volledig uitgeput. ‘Daar kwam ik overigens pas achter toen ik aan Roos merkte dat ze het zat was, en dat ik mijn gezin zou kwijtraken als ik niet veranderde. Dus toen heb ik een grote omslag gemaakt. En sindsdien is het weer fantastisch tussen ons.’ Het tweede seizoen van De Luizenmoeder wordt tevens het laatste, als het aan Diederik – die de serie schrijft met hoofdrolspeelster Ilse Warringa – ligt. Dat heeft vooral te maken met zijn uitdossing in de tv-hit: ‘Om nog een keer drie maanden met een snor en een permanent rond te gaan lopen, daar heb ik gewoon geen zin meer in.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders