Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (51) genoten een tijdje terug van een heerlijke vakantie op Curaçao. Ondanks dat de temperaturen in Nederland ook aardig tropisch waren, besluit de mode-ontwerpster toch nog even terug te blikken op dit romantische tripje.

Veel woorden maakt Olcay niet vuil aan het kiekje. '❤️', is slechts te lezen onder de post. Te zien is hoe de tortelduifjes poseren op het prachtige witte zandstrand van het eiland.

Trouwen

Hoewel Olcay nog steeds stapelverliefd is op Ruud, denkt ze niet dat ze ooit gaat trouwen. De presentatrice en modeontwerpster acht de kans klein dat ze in het huwelijksbootje stapt, zo vertelt ze aan Grazia.

Overgewaardeerd

Olcay is anders gaan denken over het huwelijk. 'Ik ben erachter gekomen dat ik toch niet zo’n typetje ben dat graag wil trouwen. Vroeger had ik dat wel, en wilde ik het groot, groter, grootst. Nu vind ik het toch een soort overgewaardeerd instituut.'

Article continues after the ad

Kledingstijl

Ruud en Olcay wonen sinds een paar maanden samen. Over de kledingstijl van haar liefje is ze nog altijd enthousiast. 'Ruud heeft ook van die leuke spijkerbroeken met een hoge taille waar hij wijde t-shirts overheen draagt. Superleuk, maar ik vind hém gewoon heel leuk.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.