OG3NE Dance Dance Dance

De zusjes Shelley, Amy en Lisa van OG3NE hebben gisteravond het vijfde seizoen van Dance Dance Dance gewonnen. Ze versloegen in de spannende finale van het dansprogramma, dat voor het eerst door SBS6 werd uitgezonden, zanger Vinchenzo en influencer Nochtli Peralta Alvarez.

OG3NE danste in de slotuitzending onder meer op de muziek van Lady Gaga, Jennifer Lopez, Rag'n'Bone Man en Britney Spears. "Jullie gaan aan één stuk door. Er is geen enkel moment geweest waarvan ik dacht: 'oké, nu is het saai. Nee. Het is precies wat het moet zijn", aldus jurylid Timor Steffens na de finaledans van de drie zussen samen.

Article continues after the ad

Avontuur

Op Instagram schrijven de zusjes: "Wat een finale. We did it!!! Een avontuur om nooit te vergeten. De afgelopen weken hebben we zulke geweldige reacties gekregen op onze dans-optredens." Bekijk hier een fragment van de finaledans.

Dansen voor het goede doel

De deelnemers dansten niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een goed doel, dat ze zelf mochten uitkiezen. OG3NE won 100.000 euro voor het Longfonds, Vinchenzo en Nochtli kregen voor hun tweede plek 50.000 euro en dat geld gaat naar het KWF.

Trio

Dance Dance Dance begon eind september met vier duo’s en - voor het eerst - een trio. Eerder vielen Susan Visser en Thomas Cammaert, Danny de Munk en zijn dochter Bo en Sharon Doorson en Géza Weisz af.

De eerste vier seizoenen van het dansprogramma met BN’ers werden uitgezonden door RTL. De winnaars waren toen Pim Wessels en Pip Pellens, Buddy Vedder en Robin Martens, Zoey Ivory en Marnix Lenselink en Holly Mae Brood en Soy Kroon.

Bron: ANP | Beeld: Dance Dance Dance NL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.