Ruim een maand het overlijden van hun moeder kijken de zusjes van O’G3NE langzaam maar zeker weer naar de toekomst. Vandaag staat hun eerste optreden op het programma. Vlak voor het overlijden van hun moeder zette de meiden een tattoo met het hele gezin, en die delen ze met hun volgers op Instagram.

Gezinstattoo

‘Voorzichtig pakken we de draad weer op en hoewel we niets liever doen dan optreden, zal ’t toch moeilijk worden’, schrijven Lisa, Amy en Shelley Vol op Instagram. Ze delen er een foto bij van de tatoeages die ze samen met hun ouders op hun pols lieten zetten. Het is het symbool voor DNA. ‘Zoveel steun aan onze gezinstattoo’, aldus O’G3NE.

De moeder van Lisa, Amy en Shelly Vol overleed op 12 juli aan een zeldzame vorm van botkanker. Ze is 48 jaar geworden.

Bekijk de tattoo van de familie hieronder.

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron en beeld: ANP

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders