Ruim een maand het overlijden van hun moeder kijken de zusjes van O’G3NE langzaam maar zeker weer naar de toekomst. Vandaag staat hun eerste optreden op het programma. Vlak voor het overlijden van hun moeder zette de meiden een tattoo met het hele gezin, en die delen ze met hun volgers op Instagram.

Gezinstattoo

‘Voorzichtig pakken we de draad weer op en hoewel we niets liever doen dan optreden, zal ’t toch moeilijk worden’, schrijven Lisa, Amy en Shelley Vol op Instagram. Ze delen er een foto bij van de tatoeages die ze samen met hun ouders op hun pols lieten zetten. Het is het symbool voor DNA. ‘Zoveel steun aan onze gezinstattoo’, aldus O’G3NE.

De moeder van Lisa, Amy en Shelly Vol overleed op 12 juli aan een zeldzame vorm van botkanker. Ze is 48 jaar geworden.

Bekijk de tattoo van de familie hieronder.

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron en beeld: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders