Hoewel ze allemaal hun grote liefde hebben gevonden en hun carrière als een speer gaat, is er nog steeds groot gemis in het leven van de zusjes OG3NE: hun moeder Isolde overleed in 2017. Inmiddels heeft hun vader een nieuwe vriendin, die een stuk jonger is.

De zingende zusjes vertellen in De Telegraaf over hun vader Rick, die een jaar na het overlijden van hun moeder Isolde een nieuwe relatie kreeg met de 35 jaar jongere Janine. Lisa: "Happy vind ik misschien een moeilijk woord na het heftige leven en de laatste zware jaren die hij heeft gehad. Ik wil het meer omschrijven als dat papa een 'fijne relatie' heeft met Janine. Hij doet zijn best om weer gelukkig te zijn na de dood van onze moeder en zijn vrouw. Dat maakt ons als dochters ook weer gelukkig."

Groot gemis

Toch is het gemis van hun in 2017 overleden moeder nog groot. Lisa: "Aan de ene kant is het fijn om te zien dat het goed met hem gaat, maar voor ons was het in het begin natuurlijk helemaal niet makkelijk. Het is geen standaard verhaal. En nog is het soms moeilijk voor ons drieën. Niet omdat papa een vriendin heeft, maar meer doordat de situatie veranderd is. Dat is voor hem net zo verdrietig als voor ons. Het was in het begin allemaal wennen. Maar dat gaat steeds beter."

Beeld: Peter Smulders | ANP

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.