Het wachten is voorbij. De meiden van O’G3NE onthulden vanochtend de clip tijdens de persconferentie. Lights and Shadows is nu officieel te beluisteren. 

Meerstemmigheid

Lisa, Amy en Shelley geven vanochtend tijdens de persconferentie aan dat de meerstemmigheid en hun harmonie de kracht van het lied zijn: “Hopelijk wordt onze visie goed ontvangen op het Songfestival.” 

Inspiratie

Samen met veertig man is er aan de clip en het lied gewerkt om de boodschap zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Het lied heeft dus een speciale boodschap en betekenis: “Het is een ode aan onze moeder. Zij is ziek zoals velen weten. Wij willen haar, onze naasten en andere families kracht toezingen en een hart onder de riem steken. Onze moeder is een inspiratiebron geweest voor dit lied. Het is iets dat dicht bij jezelf ligt. Iedereen heeft wel iemand in de buurt waardoor je leven in eens op zijn kop kan staan: het ‘light and shadows’ part van het leven”, vertellen de meiden tijdens de persconferentie. “De boodschap is belangrijk. Die willen wij gewoon echt uitdragen”, vertelt Shelley.

Strijdlustig

De meiden zijn de competitie wel gewend na het winnen van The Voice of Holland: “Wij kennen de druk en de strijd die je voert tegen andere deelnemers. Je moet dit altijd wel zo licht mogelijk opvatten maar wij hebben zeker geleerd hoe je met die competitie om moet gaan. En we zijn nooit gestrest”, vertelt de oudste zus Lisa.

Meningen

“Natuurlijk is het belangrijk wat iedereen vindt want je staat voor je land een competitie te voeren. Maar het lied heeft voor ons zo moeten zijn, ongeacht of iedereen er van houdt of niet”, vertelt Shelley. De moeder van de meiden is in ieder geval ongelofelijk trots: “Ze vind het prachtig. Ze gaat stralen en dat is een goed teken. Of we nou winnen of niet, we weten dat we er alles aan hebben gedaan.”

Het nummer kan vanaf 13.00 uur via Itunes worden gedownload en is te beluisteren op Spotify.

 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Persconferentie O'G3NE 

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders